ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για τις επιπτώσεις του πολέμου και οι ανακοινώσεις για το βιομηχανικό ρεύμα
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος και επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΕΛΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Manfred Weber, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να συμμετάσχει σε εκδήλωση που συνδιοργανώνουν η Νέα Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.
Από την κυβέρνηση αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν για τη στρατηγική του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ενόψει των ευρωεκλογών και για ζητήματα που αφορούν το μέλλον της ΕΕ και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει. Συζήτησαν επίσης για τις μεταναστευτικές ροές προς την Ευρώπη και το νέο Σύμφωνο για το ‘Ασυλο και τη Μετανάστευση, καθώς και για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία και τη Λωρίδα της Γάζας.
Στη συνάντηση παρόντες ήταν ο βουλευτής Σερρών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Χατζηβασιλείου και η Διευθύντρια του Διπλωματικού Γραφείου του Πρωθυπουργού ‘Αννα-Μαρία Μπούρα.
Διαβάστε επίσης
Πιερρακάκης: Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια
Μη κρατικά πανεπιστήμια: Ερωτήσεις και απαντήσεις για την εισαγωγή και τη φοίτηση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η πραγματική αξία φαίνεται στον χρόνο
- Καινοτόμες λύσεις για την ψηφιακή ευημερία: Οι μαθητές και οι μαθήτριες που αξιοποιούν την τεχνολογία ως εργαλείο φροντίδας
- Κύπρος: Όλα τα άτυπα συμβούλια της ΕΕ θα διεξαχθούν κανονικά από τον Απρίλιο
- Η Cegeka ενισχύει την παρουσία της στην Ελλάδα και ανακοινώνει νέα ηγεσία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.