• Κοινωνία

    Ίδρυμα Μαρία Τσάκος: 1η Δεντροφύτευση της Treebank στη Χίο

    • NewsRoom


    Το Κοινωφελές Ίδρυμα «Μαρία Τσάκος» – Διεθνές Κέντρο Ναυτικής Έρευνας και Παράδοσης πραγματοποίησε με επιτυχία την 1η δεντροφύτευση της TREEBANK στην Χίο, της 1η πράσινης «τράπεζας» που συγκεντρώνει δέντρα για αναδάσωση.

    Με συμμετοχή συνολικά περίπου 70 εθελοντών, φυτεύθηκαν σε μια μέρα 430 δεντρύλλια, εις μνήμην της Ιατρού Ειρήνης Σαρόγλου – Τσάκου στην περιοχή του Κορακάρη, το πιο κοντινό δασικό πυρήνα στην πόλη της Χίου. Στην δράση αυτή με στόχο να πρασινίσει το νησί, συμμετείχαν εργαζόμενοι από όλες τις δομές του Ομίλου Τσάκου στην Χίο, μαθητές-τριες του Προτύπου Ναυτικού ΕΠΑ.Λ. «ΤΣΑΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ» – ΤΕΕΝS καθώς και φίλοι του Ιδρύματος.

    Το Ίδρυμα ευχαριστεί θερμά όλους τους εθελοντές για την υποστήριξη και την συμμετοχή, καθώς η TREEBANK έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από 1.130 δέντρα. Οι επόμενες δενδροφυτεύσεις θα πραγματοποιηθούν το νέο έτος, με την 2η εξ’ αυτών να προγραμματίζεται για την 14η Ιανουαρίου 2024. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στο 22710-81970.

    Διαβάστε επίσης:

    Καιρός: Θερμή εισβολή μέχρι την Πέμπτη

    Αυξάνονται τα επιδόματα των δικαστικών λειτουργών

    Ρέντης: Βίντεο-ντοκουμέντο λίγο μετά την επίθεση στον αστυνομικό



    ΣΧΟΛΙΑ