• Κοινωνία

  Ίδρυμα «Αικ. Λασκαρίδη»: Δύο υποτροφίες στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ

  • NewsRoom
  Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη

  Το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη


  Δυο υποτροφίες για επισκέπτες ερευνητές προκήρυξε η Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ, στο πλαίσιο της λειτουργίας της Έδρας Νεοελληνικών Σπουδών “Μαριλένα Λασκαρίδη”.

  Οι υποτροφίες χρηματοδοτούνται από το Ίδρυμα Αικατερίνης Λασκαρίδη, με στόχο την προαγωγή της έρευνας στον τομέα των Νεοελληνικών Σπουδών. Για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 προσφέρεται μία (1) υποτροφία για περίοδο (πέντε) 5 μηνών για νέους ερευνητές που ολοκλήρωσαν τις διδακτορικές τους σπουδές μετά το 2018 και μία (1) υποτροφία για περίοδο (πέντε) 5 μηνών για πιο έμπειρους ερευνητές, οι οποίοι ολοκλήρωσαν αντίστοιχα τις σπουδές τους μεταξύ 2004 – 2018.

  Οι υπότροφοι, οι οποίοι επιλέγονται αποκλειστικά από το Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ με ακαδημαϊκά κριτήρια, οφείλουν να διαμείνουν στην πόλη για το διάστημα που ορίζεται, προκειμένου να διεξάγουν την έρευνά τους.

  Για περαιτέρω πληροφορίες και αιτήσεις σχετικά με την τρέχουσα προκήρυξη υποτροφιών, τους σχετικούς όρους, την αίτηση και τα δικαιολογητικά, επικοινωνείτε αποκλειστικά και ΜΟΝΟ μέσω της ιστοσελίδας του Πανεπιστημίου εδώ.

  Διαβάστε επίσης

  Πετρέλαιο: Σε υψηλό δύο εβδομάδων Brent και WTI λόγω των φόβων για τη ναυσιπλοΐα στην Ερυθρά Θάλασσα

  BP: Αναστολή στις διελεύσεις δεξαμενόπλοιων μέσω της Ερυθράς Θάλασσας – Άλμα για πετρέλαιο και φυσικό αέριο

  Επιστημονικό Συμβούλιο Βουλής: Προειδοποήσεις για τη νέα παράταση για τις αδειοδοτήσεις τηλεοπτικών σταθμών  ΣΧΟΛΙΑ