ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με ανακοίνωσή του το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει ουδεμία σύνδεση με το International Foundation for Greece (IFG) και την δωρεά του τελευταίου προς το Υπουργείο Πολιτισμού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Σχετικά με τα πρόσφατα δημοσιεύματα τα οποία εσφαλμένα συγχέουν το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη με το International Foundation for Greece (IFG) και την δωρεά του τελευταίου προς το Υπουργείο Πολιτισμού, τo Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη επιθυμεί να διευκρινίσει ότι δεν υφίσταται και ουδέποτε υφίστατο, οποιαδήποτε σύνδεση ή σχέση μεταξύ των δύο οργανισμών.
Το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη, το οποίο από το 1979 στηρίζει τον πολιτισμό, την παιδεία, τον αθλητισμό και την προστασία του περιβάλλοντος στην Ελλάδα και διεθνώς, επισημαίνει ότι δεν συνδέεται με οποιονδήποτε τρόπο με κανένα από τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που φέρονται να σχετίζονται με την εν λόγω δωρεά και την υπό διερεύνηση υπόθεση.
Διαβάστε επίσης:
Λίνα Μενδώνη: Το υπουργείο έπραξε το καθήκον του – Το Ίδρυμα IFG και ο ρόλος του
Ασπασία Λεβέντη: Ιδρύτρια του IF, σύζυγος, μητέρα…
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Απαιτεί αποζημίωση για τις πολεμικές ζημίες προκειμένου να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ
- Πρώτη επίσκεψη Ζελένσκι στη Συρία και συνάντηση με αλ Σάρα
- Ιράν: Πώς έγινε η διάσωση του Αμερικανού πιλότου στα βουνά – Κρύφτηκε τραυματισμένος σε βουνό 2.200 μέτρων πριν διασωθεί
- Bloomberg: Ο OPEC+ συμφώνησε σε συμβολική αύξηση της παραγωγής πετρελαίου εν μέσω πολέμου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.