Κοινωνία

Η Βαρβάρα Βουκάκη για την επιστολή «Άκου να σου πω, Αλέξη»

  • NewsRoom
εβιτα-ανδρεας

Η 13χρονη Εβίτα και ο 11χρονος Ανδρέας


Τη δική της απάντηση σχετικά με την επιστολή, που έστειλε φίλη της οικογένειας απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, έδωσε, η Βαρβάρα Βουκάκη, η οποία έχασε τα δύο της παιδιά, την 13χρονη Εβίτα και τον 11χρονο Ανδρέα, αλλά και τον σύζυγό της, Γρηγόρη, στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Η Βαρβάρα Βουκάκη αποστασιοποιείται από την επιστολή με τίτλο «Άκου να σου πω Αλέξη» και ζητά από τους φίλους της να μην δημοσιοποιούν προσωπικές στιγμές της οικογένειάς της και οτιδήποτε σχετικό αναφορικά με τον χαμό της οικογένειάς της.

Επιπλέον, ζητά από τον Τύπο να αποσύρει πιθανά κείμενα ή αναρτήσεις που την αφορούν είτε άμεσα είτε έμμεσα και δεν έχουν αναρτηθεί με δική της έγκριση.

Δείτε τι αναφέρει η Βαρβάρα Βουκάκη:

«Όλες αυτές τις μέρες μας έχει συγκινήσει το πραγματικό ενδιαφέρον συγγενών, φίλων αλλά και απλού κόσμου για το οικογενειακό μας δράμα και τον άδικο χαμό των αγαπημένων μας, Γρηγόρη, Εβίτας και Ανδρέα.


Από την πρώτη στιγμή, όλοι προσφέρθηκαν να βοηθήσουν με ότι και όπως μπορούσαν και όλοι με αγκάλιασαν με πραγματική αγάπη ζητώντας μου να κάνουν ότι θα μπορούσαν για να βοηθήσουν.

Σήμερα, λίγες μέρες μετά, θα ήθελα με τη σειρά μου να ζητήσω και εγώ κάτι. Μια παράκληση σε όλους εσάς τον απλό κόσμο, τους φίλους αλλά και τα ΜΜΕ, ηλεκτρονικά και έντυπα. 
Θα σας παρακαλέσω να μην αναδημοσιεύετε απόψεις, περιγραφές και άλλα κείμενα που δεν προέρχονται από εμένα και μιλούν εξ ονόματός μου ή της οικογένειάς μου.


Θα ήθελα όπως όλοι σεβαστήκατε την παράκλησή μας για μη δημοσιοποίηση προσωπικών στιγμών ή την τελετή της ταφής των αγαπημένων μας, το ίδιο να κάνετε και στη συνέχεια με οτιδήποτε σχετικό στο οποίο θα θέλατε να αναφερθείτε αναφορικά με τον χαμό της οικογένειάς μου.

Θα ήθελα να σεβαστείτε αυτή μου την παράκληση και να αποσύρετε πιθανά κείμενα ή αναρτήσεις που μας αφορούν άμεσα ή έμμεσα και δεν έχουν αναρτηθεί με την έγκρισή μου.

Για μένα αυτή η σιωπή σας θα είναι αρωγός και ένδειξη συμπαράστασης στο προσωπικό μου δράμα. 

Σας ευχαριστώ και πάλι όλους.

Βαρβάρα Βουκάκη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Ραγίζει» καρδιές το νέο μήνυμα της μητέρας της Εβίτας και του Ανδρέα Φύτρου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάτι: 82χρονος περιγράφει πώς σώθηκε από τις φλόγες – Είπα “Ή τώρα ή ποτέ”

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ακόμα ένας νεκρός ανασύρθηκε στο Κόκκινο Λιμανάκι


ΣΧΟΛΙΑ