• Κοινωνία

    Η κραυγή του πατέρα της Τοπαλούδη: «Σαν λύκοι κατασπάραζαν τα κοριτσόπουλα»

    • NewsRoom
    ροδος_νεκρη_φοιτητρια


    Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη μίλησε σχετικά με τις τελευταίες φρικτές αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και αφορούν τον έναν εκ των δύο δολοφόνων της κόρης του.

    Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κατασπάραζαν σαν λύκοι τα κοριτσόπουλα», μετά τις φρικιαστικές αποκαλύψεις για τη δράση του 20χρονου κατηγορούμενου, που λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία της 21χρονης, βίασε μια 19χρονη κοπέλα με τις πληροφορίες να ανφέρουν πως ήταν με ειδικές ανάγκες.

    Όπως είπε ο κ. Τοπαλούδης, στον ραδιοφωνικό σταθμό News 247, ο ίδιος είχε προτρέψει κόσμο στην Ρόδο να μιλήσει και να προχωρήσει σε καταγγελίες μετά την δολοφονία της κόρης του, κατ’ αρχάς επειδή γνώριζε τον χαρακτήρα της κόρης του και με αφορμή διάφορες αποκαλύψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με τις κινήσεις του λευκού φορτηγού, με το οποίο οι δύο κατηγορούμενοι μετέφεραν την φοιτήτρια στο εξοχικό του 22χρονου.

    Ο κ. Τοπαλούδης χαρακτήρισε λυπηρό το γεγονός πως δεν διαψεύστηκε, και τόνισε πως πέρα από τους δύο δράστες, κατά την πεποίθησή του, υπάρχουν και άλλοι συνένοχοι και θα πρέπει να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη.

    Ακόμα τόνισε ότι: «Αν αυτό το άτομο έκανε, ό,τι έκανε δυο μέρες αφού είχε δολοφονήσει την κορούλα μας, με τέτοιο αποτρόπαιο τρόπο, σε ένα κοριτσόπουλο με ειδικές ανάγκες, φανταστείτε τι άλλο έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια, σε τόσα κορίτσια που σπούδαζαν ή εργάζονταν ή είναι κάτοικοι της Ρόδου. Σαν λύκοι κατασπάραζαν αυτά τα κοριτσόπουλα. Δεν είναι θέμα δικαίωσης. Είναι θέμα δικαίωσης της ψυχούλας της κόρης μου και όλων αυτών των κοριτσιών που υπέστησαν βιασμούς, εκβιασμούς, και της ελληνικής κοινωνίας και κυρίως των ίδιων των κατοίκων της Ρόδου που από την πρώτη στιγμή μας συμπαραστάθηκαν».

    Σύμφωνα με τον κύριο Τοπαλούδη είναι πολύ σημαντικό «για να σπάσει αυτό το απόστημα κάποιων αλητοπαριών, θα πρέπει να μιλήσουν οι γονείς και τα ίδια τα παιδιά που έχουν υποστεί οτιδήποτε, χωρίς να φοβούνται. Όσοι γνωρίζουν πρέπει να μιλήσουν».

    Αλέξης Κούγιας: Επιλεκτικές διαρροές

    «Θέλω να εκφράσω μόνο μια απορία. Αυτές οι αποκαλύψεις, ξαφνικά, εγκληματικών πράξεων, επιλεκτικά, βεβαίως, κατά του ενός εκ των κατηγορουμένων, όπως και οι διαρροές, προηγουμένως, έγιναν επιλεκτικά, εις βάρος του ενός εκ των κατηγορυμένων, δεν ήταν δυνατόν να έχουν γίνει λίγο πριν αυτοί οι δύο κατηγορούμενοι αφαιρέσουν με αυτόν τον εντελώς απανθρωπο τρόπο τη ζωή της κοπέλας αυτής και οδηγήσουν στην απελπισία την οικογένεια την οποία εκπροσωπώ;» σχολίασε μιλώντας στο Newsit.gr ο δικηγόρος της οικογένειας της δολοφονημένης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη.

    «Γιατί ξαφνικά βλέπω επιλεκτικές διαρροές, ξαφνικά βλέπω αποκαλύψεις και μου κάνει εντύπωση που αυτά δεν έγιναν λίγο πριν, το χρόνο που έγιναν οι πράξεις. Με πολύ σκεπτικισμό παρακολουθώ ορισμένες, θα έλεγα εξελίξεις, που εγώ θέλω να τις βλέπω και από τις δύο όψεις. Από τη μια μεριά, αν είναι αλήθεια, είναι σημαντικό γιατί αναδεικνύουν την προσωπικότητα ενός εκ των κατηγορουμένων, από την άλλη, δημιουργούν σκεπτικισμό στον τρόπο που αντιλαμβάνομαι εγώ την υπόθεση. Γιατί, μου φαίνεται, ότι κάποιοι προσπαθούν να κάνουν μια αγιογραφία εις βάρος ενός εκ των κατηγορουμένων.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πειραιάς: Έκλεψε αυτοκίνητο και χτύπησε άλλα δέκα σταθμευμένα!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρόδος: Δικηγόρος κατηγορείται για απάτη με επενδύσεις στη Νότια Αφρική



    ΣΧΟΛΙΑ