• Κοινωνία

    Η Ελλάδα υποδέχθηκε το 2024 με γιορτές και πυροτεχνήματα

    • NewsRoom
    Πυροτεχνήματα εκρήγνυνται πάνω από την Ακρόπολη κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς, Αθήνα, Δευτέρα 01 Ιανουαρίου 2024.

    Πυροτεχνήματα εκρήγνυνται πάνω από την Ακρόπολη κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς, Αθήνα, Δευτέρα 01 Ιανουαρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ


    Η Ελλάδα υποδέχθηκε το  2024, με εορταστικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα.

    Στην Αθήνα, πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό πάνω από την πλατεία Συντάγματος, στην οποία βρισκόταν το κέντρο των εκδηλώσεων.

    Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, , ο οποίος λίγα δευτερόλεπτα πριν τα μεσάνυχτα έδωσε το σύνθημα για την αντίστροφη μέτρηση της αλλαγής του χρόνου. Στον λόγο του ανέφερε πως ήρθε η ώρα να θυμηθούμε την αλληλεγγύη για να γίνει η Αθήνα μία πόλη πράσινη.

    Στην εκδήλωση στο κέντρο της πρωτεύουσας τραγούδησαν ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Μαρίνα Σάττι, ενώ οικοδεσπότες ήταν  η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.


    Παράλληλα, από τις 23:00, και αυτήν την Πρωτοχρονιά η Βαρβάκειος Αγορά μετατρέπεται στο απόλυτο πρωτοχρονιάτικο dance floor! Ο Δήμος Αθηναίων και οι Street Outdoors μας προσκαλούν στο μεγαλύτερο και πιο ιδιαίτερο ΝΥΕ party της πόλης, όπου καταξιωμένοι DJ και παραγωγοί αναλαμβάνουν τα decks και μοιράζουν upbeat μουσική για χορό ως το πρωί.

    Στην Θεσσαλονίκη, λίγο πριν την πρωτοχρονιά ο ουρανός γέμισε με φαναράκια, με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου.

    Με την αλλαγή του χρόνου, πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό πάνω από την πλατεία Αριστοτέλους.

    Δεκάδες πυροτεχνήματα φωτίζουν τον ουρανό στην αλλαγή του χρόνου την πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 01 Ιανουαρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ
    Δεκάδες πυροτεχνήματα φωτίζουν τον ουρανό στην αλλαγή του χρόνου την πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα 01 Ιανουαρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ

    Διαβάστε επίσης

    2024: Να γίνει η χρονιά των μεγάλων μεταρρυθμίσεων που χρειάζεται η Ελλάδα – Το Mononews εύχεται Καλή Χρονιά σε όλους

    Θεσσαλονίκη: Εκατοντάδες φαναράκια πάνω από την πλατεία Αριστοτέλους



    ΣΧΟΛΙΑ