ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Hellenic Train: Σε εξέλιξη η ανανέωση του στόλου που αλλάζει την επιβατική εμπειρία στον σιδηρόδρομο
Αποκαταστάθηκαν στις 12:13 η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα Νέα Πέραμος-‘Ανω Λιόσια και η ηλεκτροδότηση στο τμήμα Λουτρόπυργος-‘Ανω Λιόσια, που είχαν διακοπεί λόγω πυρκαγιάς.
Σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train αναμένεται σταδιακή ομαλοποίηση της κυκλοφορίας και των δρομολογίων του Προαστιακού Σιδηροδρόμου Αθηνών.
Διαβάστε επίσης:
Φωτιά σε αποστακτήριο στο Ρέθυμνο – Επί τόπου η Πυροσβεστική
Χαλκιδική: Καθαρισμός ρεμάτων και αντιπλημμυρικά έργα μετά την πυρκαγιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δένδιας: Σήμερα τιμάμε τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας
- Μetlen: Αγορά 40.000 ιδίων μετοχών έναντι 1,91 εκατ. ευρώ
- Εφραίμογλου (ΕΒΕΑ): «Καμπανάκι» για την κλιματική αλλαγή – «Μόλις το 28% έχει οργανωμένη στρατηγική προσαρμογής»
- Μαζωνάκης: Νέα, βαρύτερη δίωξη για τους δύο γιατρούς – Εξετάζεται ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.