• Κοινωνία

    H εξέταση DNA επιβεβαίωσε σε ποιον ανήκει η σορός που βρέθηκε στην βόρεια Εύβοια

    • NewsRoom
    λιμενικο


    Μέσω εξέτασης DNA επιβεβαιώθηκε το πρόσωπο στο οποίο ανήκει η σορός του άνδρα που ανακαλύφθηκε πριν δύο ημέρες σε παραλία της βόρειας Εύβοιας.

    Όπως προκύπτει, πρόκειται πράγματι για τον 67χρονο από το Μαντούδι που  αγνοούνταν μαζί με τη σύζυγό του, μετά το σαρωτικό πέρασμα του κυκλώνα «Ζορμπάς». Υπενθυμίζεται πως η κόρη του είχε δηλώσει πως δεν είχε αναγνωρίσει τη σορός τις πρώτες ώρες.

    Τα ορμητικά νερά τον είχαν παρασύρει τον άνδρα σε απόσταση σχεδόν 5 χλμ., μέχρι το σημείο που τον βρήκαν δύτες του Λιμενικού, στη θάλασσα. Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για την σύζυγό του, την 58χρονη, που είχε χαθεί μαζί του στο Μαντούδι.

    «Δυστυχώς η θεομηνία έπληξε μια πολύ μεγάλη περιοχή, όπου πλημμύρισαν χείμαρροι που παρέσυραν τα πάντα στο διάβα τους. Πολλά οικόσιτα και άγρια ζώα βρήκαν επίσης τραγικό θάνατο από τα ορμητικά νερά. Αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή για τους εκπαιδευμένους σκύλους και φυσικά τους ανθρώπους μας που ενεργούν για πολλές μέρες κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες», δήλωσε ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Αρχιπύραρχος Νίκος Σπαής, ο οποίος την Παρασκευή πέταξε για 3,5 ώρες με το ελικόπτερο, αναζητώντας κάποιο ίχνος της άτυχης γυναίκας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το πτώμα ενός άνδρα εντόπισαν μέλη του Λιμενικού σε παραλία στην Βόρεια Εύβοια

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με την σορό στο Μαντούδι: Διαψεύδει η κόρη του 67χρονου ότι αναγνώρισε τον πατέρα της



    ΣΧΟΛΙΑ