• Κοινωνία

    Γόνος μεγάλης επιχειρηματικής οικογένειας της Θεσσαλονίκης κατηγορείται για δολοφονία

    • NewsRoom


    Ενώπιον του δικαστηρίου θα βρεθεί ο γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας της Θεσσαλονίκης, στην οποία ανήκει μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων με παρουσία σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, με την κατηγορία του φόνου.

    Η υπόθεση αφορά τη δολοφονία 25χρονου άνδρα από τη Σρι Λάνκα, τον Φεβρουάριο του 2013, ο οποίος εργαζόταν στο σπίτι της οικογένειας ως οικιακός βοηθός. Ο 25χρονος είχε εντοπιστεί νεκρός στην πισίνα της οικίας, στους Ελαιώνες της Πυλαίας.

    Σύμφωνα με το βούλευμα που εξέδωσε το συμβούλιο πλημμελειοδικών,  ο 33χρονος σήμερα γόνος της οικογένειας αντιμετωπίζει την κατηγορία της δολοφονίας από πρόθεση. Ο ιατροδικαστής που είχε εξετάσει το πτώμα είχε διαπιστώσει πως ο θάνατος προήλθε από ασφυξία, ενώ η αστυνομία με ανακοίνωσή της είχε αναφέρει πως εντοπίστηκαν  «αμυχές πίσω από τους λοβούς των αυτιών, με το κεφάλι και τον κορμό του 25χρονου να βρίσκονταν μέσα στο νερό της πισίνας».

    Όπως αναφέρει το τοπικό site της Θεσσαλονίκης seleo.gr, ο 33χρονος κατηγορούμενος  αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τον θάνατο του 25χρονου υπηρέτη. Η δίκη έχει οριστεί για τον επόμενο μήνα.



    ΣΧΟΛΙΑ