• Κοινωνία

    Γκάζι: Αποκαλυπτικό βίντεο ντοκουμέντο από την έφοδο της αστυνομίας σε κλαμπ- «Όλοι κάτω!»

    • NewsRoom
    ΠΟΑΣΥ


    Σάλο έχει προκαλέσει από χθες η είδηση της εισόδου της αστυνομίας σε νυχτερινό κλαμπ στο Γκάζι, με στόχο να πραγματοποιήσει έλεγχο, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί έντονη αναστάτωση, αναγκάζοντας τους παρευρισκόμενους να σηκώσουν τα χέρια ψηλά.

    Αυτή η κινηματογραφική καταδίωξη της αστυνομίας για ναρκωτικές ουσίες περιγράφηκε λεπτομερώς από τον Dj του μαγαζιού, Γιώργο Απέργη, ο οποίος βρισκόταν στο κλαμπ την ώρα της εφόδου της αστυνομίας. Μετά τα απίστευτα που ακούστηκαν για τον αστυνομικό αυτό έλεγχο, ένα βίντεο ντοκουμέντο από το εσωτερικό του κλαμπ την ώρα της εφόδου έρχεται να επιβεβαιώσει όσα έχουν υποστηριχθεί έως τώρα για τον τρόπο που οι αστυνομικές δυνάμεις χειρίστηκαν το γεγονός.

    «Όλοι κάτω, όλοι κάτω», ακούγεται να λέει ένας από τους αστυνομικούς στο βίντεο που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στου Star.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός, το συγκεκριμένο μαγαζί είχε μπει από καιρό στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. καθώς υπήρχαν πληροφορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στο εσωτερικό του.

    Υπενθυμίζεται ότι από την αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της 10ης Νοεμβρίου, συνελήφθησαν 10 άτομα για κατοχή ναρκωτικών. Παράλληλα, η αστυνομία έχει ξεκαθαρίσει ότι παρόμοιοι έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν και σε άλλα μαγαζιά στο προσεχές διάστημα, με στόχο να καταπολεμηθεί η διακίνηση απαγορευμένων ουσιών.

    Δείτε παρακάτω το βίντεο-ντοκουμέντο από την έφοδο της αστυνομίας σε κλαμπ στο Γκάζι τα ξημερώματα της Παρασκευής:



    ΣΧΟΛΙΑ