• Κοινωνία

    Γιώργος Τράγκας: Πολύ κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του – Υπέστη έμφραγμα, του τοποθετήθηκε stent

    • NewsRoom
    Τράγκας

    Γιώργος Τράγκας


    Πολύ κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος νοσηλεύεται διασωληνωμένος  στο Νοσοκομείο «Σωτηρία» όντας θετικός στην COVID-19.

    Ο δημοσιογράφος που δεν είχε εμβολιαστεί, εισήχθη αρχικά στο «Σωτηρία» λόγω επιδείνωσης των συμπτωμάτων της Covid-19, εμφανίζοντας εικόνα πνευμονίας, Την Τετάρτη ξεκίνησε να του χορηγείται οξυγόνο υπό μεγάλη πίεση.

    Ωστόσο την Πέμπτη ο κ. Τράγκας υπέστη οξύ καρδιακό επεισόδιο (έμφραγμα) και κρίθηκε απαραίτητη η τοποθέτηση stents. Μεταφέρθηκε στην Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του «Σωτηρία», όπου στο Αιμοδυναμικό Εργαστήριο έγινε επιτυχής τοποθέτηση των stents για τη διάνοιξη των αποφραγμένων αρτηριών.

    Από τα ξημερώματα της Παρασκευής νοσηλεύεται και πάλι στην ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου καθώς παραμένει αιμοδυναμικά ασταθής λόγω της σοβαρής στεφανιαίας νόσου, με την ιατρική ομάδα της Μονάδας να χαρακτηρίζει «πολύ σοβαρή» την κλινική του εικόνα.

    Mε ανάρτησή του στα social media o εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος του τονίζει πως «η κατάσταση της υγείας του προέδρου Γιώργου Τράγκα κρίνεται πλέον εξαιρετικά κρίσιμη και σοβαρή.

    Το επόμενο 24ωρο κρίνεται καθοριστικό για την όποια εξέλιξη.

    Διαβάστε επίσης

    Διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ του «Σωτηρία» o Γιώργος Τράγκας

    Μίνα Γκάγκα: Όλα έτοιμα για τις θεραπείες με μονοκλωνικά αντισώματα στα περιφερειακά νοσοκομεία

    Βρετανία-παραλλαγή Όμικρον: Η αναμνηστική δόση του εμβολίου παρέχει προστασία 70-75% έναντι της ήπιας νόσου



    ΣΧΟΛΙΑ