ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Γιώργος Τράγκας ο οποίος παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία».
Ο γνωστός δημοσιογράφος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, μπήκε χθες και στο μηχάνημα τεχνητού νεφρού καθώς επιδεινώθηκε και η νεφρική του λειτουργία.
Ο κ. Τράγκας είχε υποστεί τις προηγούμενες ημέρες καρδιακή επιπλοκή, η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ.
Σύμφωνα με νέα ανάρτηση στο Twitter του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος του Γιώργου Τράγκα, «Ελεύθεροι Άνθρωποι», «η κατάσταση είναι κρίσιμη κάθε ώρα, κάθε μέρα. Από δω και στο εξής χρειάζεται χρόνος. Πρέπει να κυλήσουν οι μέρες για να δούμε αν μπορεί να βγει νικητής. Ακόμη κι έτσι, αυτές τις ώρες δείχνει πόσο μεγάλος μαχητής είναι».
Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, ο Γιώργος Τράγκας υπέστη έμφραγμα και ακολούθησε πνευμονικό οίδημα με το οξυγόνο του να πέφτει στο 84, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στο 88-89. Αυτό που ανησυχεί τους γιατρούς είναι τυχόν υποτροπή ισχαιμίας των στεφανιαίων.
Διαβάστε επίσης
Γιώργος Τράγκας: Συνδέθηκε σε μηχάνημα τεχνητού νεφρού
Γιώργος Τράγκας: Δύσκολες ώρες – Δίνει μάχη να κρατηθεί στην ζωή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΑΣΟΚ: Τα πρώτα ονόματα της νέας Κεντρικής Επιτροπής
- JPMorgan – Pimco: Προειδοποίηση για ύφεση λόγω Ιράν – Sell-off στα ομόλογα – Ευκαιρία για «κλείδωμα» υψηλών αποδόσεων
- Η OMODA & JAECOO θέτει την ασφάλεια ως απόλυτη προτεραιότητα στο σχεδιασμό των μοντέλων της
- ΔΥΠΑ: Εως Μ. Τρίτη οι αιτήσεις για δράση ενίσχυσης της απασχόλησης σε πέντε περιοχές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.