• Κοινωνία

    Γιώργος Μπατατούδης: Συνελήφθη για οφειλές ο πρώην Πρόεδρος του ΠΑΟΚ

    • NewsRoom
    Γιώργος Μπατατούδης

    Γιώργος Μπατατούδης


    Στη ΓΑΔΑ κρατείται ο επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Μπατατούδης, ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί στην περιοχή της Καλλιθέας.

    Ο 77χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη για ακάλυπτες επιταγές, φορολογικές παραβάσεις και μη καταβολή χρεών στο δημόσιο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από το 2019 εκκρεμούσαν σε βάρος του συγχωνευτικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για φυλάκιση 11 χρόνων και ενός μήνα.

    Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα.

    Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

    “Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα (10-2-2023) στην Καλλιθέα στο πλαίσιο διερεύνησης και αξιοποίησης πληροφοριών από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 77χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση, με συνολική ποινή φυλάκισης έντεκα (11) ετών και ενός (1) μηνός, για παράβαση της νομοθεσίας περί επιταγών, της φορολογικής νομοθεσίας και για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο. Ειδικότερα, ο 77χρονος στο πλαίσιο της επιχειρηματικής του δραστηριότητας, προέβαινε σε απάτες κατ’ εξακολούθηση, εξέδιδε ακάλυπτες επιταγές και δεν απέδιδε έγκαιρα τους αναλογούντες φόρους και τις εργοδοτικές και ασφαλιστικές εισφορές προς το ελληνικό δημόσιο. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα”

    Διαβάστε επίσης:

    Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία διοργανώνει ο ΙΣΑ



    ΣΧΟΛΙΑ