ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πειραιάς : Μάχη για τη ζωή του στη ΜΕΘ του Τζανείου δίνει ο 17χρονος – Τι υποστήριξε ο οδηγός του λεωφορείου
Έκκληση να σταματήσει η βία κάνει η γιαγιά του 17χρονου Ναέλ, που δολοφονήθηκε από αστυνομικά πυρά στη Γαλλία.
«Οι άνθρωποι που σπάνε πράγματα, τους λέω να σταματήσουν!
Μη σπάτε σχολεία ή λεωφορεία», λέει μέσω του BFMTV.
Η γιαγιά του 17χρονου κατηγορεί μόνο τον αστυνομικό, που σκότωσε τον εγγονό της.
Συνεχίζονται τα επεισόδια στη Γαλλία
Η κατάσταση στο Παρίσι συνεχίζει να βρίσκεται εκτός ελέγχου.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας η αστυνομία προχώρησε σε 719 προσαγωγές, αν και ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Ζεράλντ Νταρμανέν επεσήμανε ότι η χθεσινή νύχτα ήταν «πιο ήσυχη» σε σχέση με τις προηγούμενες.
Σύμφωνα με τον απολογισμό του υπουργείου Εσωτερικών, χθες τραυματίστηκαν 45 αστυνομικοί και χωροφύλακες, πυρπολήθηκαν 577 οχήματα και 74 κτίρια, ενώ καταγράφηκαν 871 πυρκαγιές σε δρόμους.
Διαβάστε επίσης:
Πολωνία: Θα στείλει 500 αστυνομικούς στα σύνορα με τη Λευκορωσία
Γαλλία: Συγκεντρώσεις αύριο μπροστά από τα δημαρχεία
Υπουργείο Υγείας: Οι προτεραιότητες και το στοίχημα της νέας κυβέρνησης για την υγεία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Σχεδόν τα 2/3 των Βρετανών πιστεύουν πλέον πως το Brexit είχε αρνητικές επιπτώσεις
- Τραμπ κατά Ιταλίας: Επί δεκαετίες τους υπερασπίσαμε, αλλά όταν φτάνει η καθοριστική στιγμή, δεν είναι παρόντες
- Κατάρ: Ισχυρή έκρηξη σε εργοστάσιο στο Ρας Λαφάν – Για τεχνικό πρόβλημα κάνει λόγο η Ντόχα – Πολλοί τραυματίες
- Ζάππειο: Κράτος εν κράτει η διαχείρισή του;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.