• Κοινωνία

    Φρίκη με Ισπανό φοιτητή Erasmus στην Αθήνα: Σκότωσε και τεμάχισε τη μητέρα του

    • NewsRoom
    ισπανος-δολοφονος

    Αλμπέρτο Σάντσεθ Γκόμεθ


    Σοκ έχει προκαλέσει το στυγερό έγκλημα που διέπραξε ο νεαρός Ισπανός Αλμπέρτο Σάντσεθ Γκόμεθ κατά την επιστροφή του στην Ισπανία από την Ελλάδα. Ο Γκόμεθ δολοφόνησε τη μητέρα του και στη συνέχεια την τεμάχισε και την τοποθέτησε μέσα σε τάπερ.

    Όπως αποκαλύπτει παιδικός φίλος του δράστη στην ισπανική εφημερίδα «El Espanol», ο Γκόμεθ είχε επισκεφτεί τη χώρα μας στα πλαίσια του φοιτητικού προγράμματος Erasmus και από τότε που γύρισε στην Ισπανία η συμπεριφορά του είχε αλλάξει κατά πολύ.

    «Μέχρι τότε ήταν παιδί φυσιολογικό, σπούδαζε Λογιστικά και Οικονομικά στη Μαδρίτη χωρίς να έχει δώσει αφορμές», δήλωσε ο φίλος του.

    «Μετά πήγε στην Ελλάδα. Εκεί προφανώς πρέπει να είχε μία κακή, αρνητική εμπειρία. Γύρισε πριν καν τελειώσει το πρόγραμμα. Ήταν στην Αθήνα για κάποιους μήνες», πρόσθεσε ο ίδιος.

    «Από τη στιγμή της επιστροφής του στη Μαδρίτη ο Αλμπέρτο ήταν ένας… άλλος. Έγινε εξαιρετικά εσωστρεφής, του έμπαιναν συνέχεια παρανοϊκές ιδέες, κάτι το ανεξήγητο», συμπλήρωσε.

    Σημειώνεται ότι στην πορεία των χρόνων, ο Αλμπέρτο εισήχθη τρεις φορές σε ψυχιατρική κλινική για θεραπεία. Πριν από μερικές ημέρες αποκαλύφθηκε το στυγερό έγκλημα για το οποίο είναι ο κύριος κατηγορούμενος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αγριογούρουνα κατέβηκαν βόλτα στη Θεσσαλονίκη (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναπάντητα ερωτήματα από τις προκλήσεις περί «καταπιεσμένης μακεδονικής μειονότητας»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Φωτιά σε λεωφορείo εν κινήσει στην Αγία Παρασκευή



    ΣΧΟΛΙΑ