ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης σε δασική έκταση στην περιοχή Κουνέλια, στο Χαϊδάρι της Αττικής.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.
Συγκεκριμένα, στο σημείο έσπευσαν 56 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 19 οχήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη. Συνδράμουν, επίσης, υδροφόρες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Χάρη στην άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής, η φωτιά οροθετήθηκε άμεσα.
Σε συνέχεια προηγούμενου μηνύματος στην #πυρκαγιά στην περιοχή Κουνέλια, στο Χαϊδάρι Αττικής, επιχειρούν 70 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 23 οχήματα, 2 Α/Φ και 2 Ε/Π. Συνδρομή από εθελοντές και υδροφόρες ΟΤΑ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 26, 2022
Διαβάστε επίσης
Μυτιλήνη: Μάχη με τις αναζωπυρώσεις στη Ρογκάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Rontis: Τα 90 χρόνια οικογενειακής παράδοσης, οι νέες επενδύσεις και η αλλαγή σκυτάλης
- Θ. Τρύφων (ELPEN): Το όραμα για το Athens Life Park, το πλάνο για τις ΗΠΑ, τα funds και η Κερατέα
- e-ΕΦΚΑ: Τέλος στην ετήσια εκκαθάριση εισφορών από το 2027 για 350.000 ασφαλισμένους
- Γιατί το Μέγαρο Μαξίμου «τράβηξε» το αυτί του Φρέντη Μπελέρη;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.