ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Τετάρτης σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου, στην οδό Μενάνδρου, στη συμβολή της με την Ευριπίδου στο κέντρο της Αθήνας.
Στο σημείο έσπευσαν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα.
Η φωτιά ξέσπασε πιθανότατα από λάμπα πετρελαίου, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Εν τούτοις, ένας αλλοδαπός, που πιθανόν να βρισκόταν έξω από το κτίριο την ώρα που ξέσπασε η φωτιά, υπέστη ελαφρά εγκαύματα και παρουσίασε αναπνευστικά προβλήματα και γι’ αυτό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Πάντως, οι αρχές δεν χρειάστηκε να κάνουν κάποιον απεγκλωβισμό, ωστόσο η επιχείρηση κατάσβεσης ήταν δύσκολη καθώς στο χώρο υπάρχουν εύφλεκτα υλικά, μιας και στο ισόγειο βρίσκεται κινέζικο μαγαζί, ενώ οι τρεις όροφοι είναι αποθήκες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το 58% των κρουαζιεροπλοίων μπορούν να χρησιμοποιήσουν ενέργεια από την στεριά, αλλά μόνο το 3% των λιμένων διαθέτει υποδομές
- Μητσοτάκης: Στο 8ο Δημοτικό Νέας Φιλαδέλφειας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για ΑΒΑΞ, ΕΛΧΑ, PEIR, Profile
- Global Ship Lease (Γιώργος Γιουρούκος): Θα δώσει μέρισμα 0,546875 δολαρίων την 1η Οκτωβρίου
