ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τέλος στην περιπέτεια της 45χρονης τουρίστριας από τη Νέα Ζηλανδία, η οποία αγνοείτο από το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής από την Αγκάλη Φολέγανδρου, στην οποία είχε μεταβεί με λέμβο.
Η γυναίκα εντοπίστηκε σώα από το πλήρωμα του ΠΛΣ 119, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, 55 ναυτικά μίλια βόρεια του Ηρακλείου, μέσα σε βοηθητικό σκάφος.
Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα εντοπίστηκε από τους λιμενικούς εξαντλημένη και μεταφέρεται αυτή την ώρα στο λιμάνι, προκειμένου να παραληφθεί από ασθενοφόρο. Για τον εντοπισμό της, είχαν κινητοποιηθεί και οι λιμενικές αρχές στα βόρεια παράλια της Κρήτης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιώργος Κουλάδης (ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ): Πυρήνας της Στρατιωτικής Σένγκεν οι υποδομές παραχώρησης
- Ινφαντίνο για εισιτήρια Μουντιάλ: «Αν κάποιος δώσει 2 εκατ. δολάρια, θα του φέρω προσωπικά ένα hot dog και μια coca cola»
- Αγορές: Εκρηκτική άνοδος σε Ευρώπη και Wall Street με φόντο τα σενάρια συμφωνίας ΗΠΑ-Ιράν – Στα 102 δολάρια το Brent
- Νέα πρόωρη αποπληρωμή 6,9 δις ευρώ δανείων του πρώτου μνημονίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.