• Κοινωνία

    Φερνάντο Σάντος: Πέθανε η μητέρα του

    • NewsRoom


    Την τελευταία της πνοή άφησε η μητέρα του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Πορτογαλίας και πρώην τεχνικό της Εθνικής Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος.

    Η Ομοσπονδία της Πορτογαλίας έδωσε τα συλλυπητήρια για τον θάνατο της 83χρονης μέσω ανακοίνωση της στην οποία αναφέρει: «Με βαθιά οδύνη ενημερωθήκαμε για τον θάνατο της Μαρία ντε Λούρντες Φερνάντες Σάντος, μητέρα του εθνικού μας εκλέκτορα Φερνάντο Σάντος. Γνωρίζουμε την βαθιά σχέση εκτίμησης, λατρείας και αγάπης που τους συνέδεε και την βαθιά λύπη που δημιουργεί η απώλειά της σε όλη την οικογένεια του, σε φίλους και συνεργάτες. Έχοντας υπάρξει μάρτυρες της μόνιμης αφοσίωσης του σε αυτήν, αλλά κυρίως τους τελευταίους μήνες της ασθένειάς της, του αφήνουμε έναν ειλικρινή, αν και ανεπαρκή, έπαινο για τη στάση του. Ολόκληρη η ποδοσφαιρική ομοσπονδία στέλνει τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια και μία μεγάλη φιλική αγκαλιά στον Φερνάντο Σάντος».

    Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες, ο Σάντος που είχε εργαστεί με επιτυχία και σε ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ είχε στείλει μήνυμα συμπαράστασης σε όλους τους Έλληνες εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού: «Φροντίστε τους φίλους σας, είμαστε μαζί. Ο ήλιος θα λάμψει ξανά. Ο Θεός μας προστατεύει όλους» είχε γράψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.



    ΣΧΟΛΙΑ