ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πώς θα μπορούσε να ισορροπήσει ο άνθρωπος ανάμεσα σε αυτό που λέγεται εξέλιξη και πρόοδος ή αρχές και αξίες;
Θεωρητικά δεν φαίνεται δύσκολο, πρακτικά όμως; Στην πρακτική δομή υπάρχει « η σκληρότητα της απαντητικότητας», διαπιστώνει ο ψυχίατρος Θάνος Ασκητής στη νέα συζήτηση , υπό τον τίτλο, «συστήματα και αξίες», με τον Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, Γαβριήλ.
Έχει να κάνει με το περιβάλλον που ο καθένας μας ζει, διαπιστώνει ο γνωστός ψυχίατρος . Που ζεις, πως ζεις με ποιόν ζεις, είναι στην περίπτωση αυτή τα ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν, λέει ….
Η εξαιρετική νέα συνάντηση του Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας, Γιαβριήλ με τον ψυχίατρο Θάνο Ασκητή έγινε στο πλαίσιο της διαδικτυακής εκπομπής της Μητρόπολης υπό τον γενικό τίτλο «Εκκλησία και Ανθρώπινες Σχέσεις» και πραγματικά οξύνει τους προβληματισμούς μας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κόλπος: Φόβοι για πιο καταστροφικό πόλεμο σε νέα επίθεση ΗΠΑ – Ισραήλ στο Ιράν
- Γεννήσεις: Από 150.000 στις 65.000 το 2026 – Κάτω από 1,4 εκατ. την επόμενη 20ετία
- Αυξάνονται κατά 2,8% τα κλιμάκια της ΕΑΣ – Η κρίσιμη δίκη και τα σενάρια για μειώσεις κρατήσεων έως 50%
- Δήμητρα Κατσαφάδου για ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Η στήριξή μου στα συγκεκριμένα αγγελούδια ήταν πάνω από 33.000 ευρώ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.