ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χειροβομβίδα βρέθηκε σήμερα – μετά το μεσημέρι – στο πατάρι διαμερίσματος στην οδό Κομνηνών 29, στα Εξάρχεια. Την χειροβομβίδα βρήκαν μέσα σε μια τσάντα στο πατάρι, εργαζόμενοι σε συνεργείο που έκανε ανακαίνιση στο διαμέρισμα και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Η περιοχή αποκλείστηκε προληπτικά και ειδοποιήθηκε ο στρατός ο οποίος θα παραλάβει το υλικό.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία το διαμέρισμα δεν κατοικείτο εδώ και καιρό, καθώς είχε αγοραστεί από μία γυναίκα πριν από μήνες, η οποία αποφάσισε να το ανακαινίσει.
Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από την ΕΛ.ΑΣ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- BAT Hellas: Νέος διευθυντής πωλήσεων Ελλάδας ο Δημήτρης Ιατρίδης
- CNBC: Αυτά τα πλοία πέρασαν από τα Στενά του Ορμούζ, μέσα και του Γιώργου Προκοπίου – Ποια παραμένουν εγκλωβισμένα (χάρτης)
- OMODA 9 SHS-P AWD: Ασφαλές για όλους (video)
- Ντόρα Μπακογιάννη: Τι δήλωσε για την ομοιότητα Μαρίας Σάκκαρη και Μαρίκας Μητσοτάκη (video)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.