• Κοινωνία

    Έτσι σερβίρουν καφέ στην Ελλάδα – Το ευτράπελο στη συνέντευξη Βαρβιτσιώτη στο BBC που έγινε viral


    Δεν είναι λίγα τα ευτράπελα που έχουν καταγραφεί σε ζωντανές συνδέσεις στην τηλεόραση, με ένα ακόμη να προστίθεται στη λίστα και να γίνεται viral ακόμα και στο εξωτερικό, καθώς αυτή τη φορά έγινε στον αέρα του BBC κατά τη διάρκεια συνέντευξης του υπουργού Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

    Με αφορμή την επαναλειτουργία των χώρων εστίασης στην Ελλάδα, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης μίλησε για τις πρώτες εντυπώσεις από την σταδιακή επιστροφή στη νέα κανονικότητα, ενόψει της τουριστικής περιόδου.

    Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης το βρετανικό δίκτυο επέλεξε να συνοδεύσει το καθιερωμένο «παράθυρο» με τον κ. Βαρβιτσιώτη, με πλάνα από μία καφετέρια που είχε μόλις ανοίξει.

    Και ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών μιλούσε για τα προσεκτικά βήματα της κυβέρνησης στη μετά lockdown εποχή, ένα απρόοπτο έκανε viral τη συνέντευξη στο BBC.

    O σερβιτόρος της εν λόγω καφετέριας εξυπηρετούσε δύο πελάτες, όταν για κακή του τύχη το φλιτζάνι γλίστρησε και κατέληξε πάνω σε έναν εξ αυτών με αποτέλεσμα να τον «λούσει» με καφέ.

    Έτσι θα κερδίσουμε την μάχη με τον τουρισμό

    Ασύλληπτη τηλεοπτική στιγμή σε συνέντευξη του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο BBC News όπου ο ΑνΥΠΕΞ μιλάει για τα μέτρα της χώρας μας, μεταξύ άλλων την επανέναρξη της εστίασης κτλ με το πλάνο ταυτόχρονα να δείχνει σερβιτόρο να χύνει τον καφέ στον πελάτη και καπάκια πέρασμα σε Ακρόπολη…

    Posted by Λόγο Επειδή on Monday, May 25, 2020

    Το βίντεο έγινε γρήγορα viral με τα σχόλια να πέφτουν «βροχή» στα social media.

    «Νέος τρόπος σερβιρίσματος καφέ στην Ελλάδα», σχολίασε χιουμοριστικά ένας από τους χρήστες στο Twitter!

    Ενώ εντύπωση έκανε το γεγονός ότι στο βίντεο φαίνεται ο σερβιτόρος να συνεχίζει να αφήνει πράγματα πάνω στο τραπεζάκι σαν να μην συνέβη τίποτα!



    ΣΧΟΛΙΑ