• Κοινωνία

    Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές – Που θα βρέξει

    καιρός


    Στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά, θα υπάρξουν τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί, 3 με 4 μποφόρ και στα νότια 5 μποφόρ.

    Αττική

    Αίθριος θα είναι γενικά ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

    Θεσσαλονίκη

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένονται τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα, τις μεσημβρινές ώρες, νότιοι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

    Μακεδονία, Θράκη

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Παροδικές νεφώσεις αναμένονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα από νότιες διευθύνσεις 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

    Θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο, η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένονται στη Θεσσαλία τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νότια 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

    Κυκλάδες, Κρήτη

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί, 4 με 5 μποφόρ . Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

    Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

    Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ, στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

    Η πρόγνωση του καιρού για αύριο, Πέμπτη

    Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Στα ηπειρωτικά, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν παροδικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στα ανατολικά.



    ΣΧΟΛΙΑ