• Κοινωνία

    Αισιόδοξοι για πρώτη φορά οι γιατροί για την κατάσταση της 8χρονης Αλεξίας

    παιδων

    Νοσοκομείο Παίδων


    «Μια μικρή αισιοδοξία» εκφράζουν για πρώτη φορά, μετά από μέρες αγωνιώδους προσπάθειας, μέσα από το επίσημο ανακοινωθέν τους οι γιατροί που παρακολουθούν την κατάσταση της 8χρονης Αλεξίας, που χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα, στη Θήβα κατά τις ημέρες του Πάσχα.

    Όπως ενημερώνουν μέσω της ανακοίνωσης οι γιατροί, η κατάσταση του μικρού κοριτσιού παραμένει κρίσιμη. Ωστόσο, τα τελευταία 24ωρα παρατηρείται σταθερή πορεία, γεγονός που, κατά τους γιατρούς είναι ένα θετικό σημάδι και μπορεί να γεννήσει μια μικρή ελπίδα.

    Το ανακοινωθέν των γιατρών αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

    «Η ασθενής Α.Σ. έχει χειρουργηθεί, όπως γνωρίζετε, για διαμπερές τραύμα εκ πυροβόλου όπλου και έχει υποβληθεί σε αποσυμπιεστική κρανιεκτομή κροταφικής χώρας και ινιακής χώρας, καθώς και σε αφαίρεση της βολίδος.

    Έκτοτε παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ σε βαθιά καταστολή. Η κατάσταση και η πορεία της είναι σταθερή, η ενδοκράνιος πίεση με 24ωρη καταγραφή ελεγχόμενη και πρόκειται να υποβληθεί σε νέα απεικόνιση (Μαγνητική τομογραφία).

    Συμπερασματικά, η κατάστασή της είναι κρίσιμη μεν, σταθερή όμως αρκετά 24ωρα, με μία μικρή αισιοδοξία όσον αφορά στην εξέλιξή της».

    Υπενθυμίζεται ότι, για την υπόθεση του 8χρονου κοριτσιού συνελήφθη ένας 54χρονος, ο οποίος φέρεται να έριχνε μπαλωθιές κατά τη διάρκεια πασχαλινού γλεντιού, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του άτυχου παιδιού.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Θήβα: Ελεύθερος ο 54χρονος που τραυμάτισε με το όπλο του την 8χρονη Αλεξία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της 8χρονης Αλεξίας-Στις 12.00 στον ανακριτή ο 54χρονος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νεώτερο ιατρικό ανακοινωθέν για την 8χρονη Αλεξία: Ποια η κατάσταση της υγείας της



    ΣΧΟΛΙΑ