ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αίσιο τέλος για τον 62χρονος ερασιτέχνη ψαρά ο οποίος αγνοούταν από την 1η Σεπτεμβρίου, στην περιοχή Σαχάρα της Νέας Καλλικράτειας Θερμαϊκού. Τελικά, μετά από πέντε ημέρες πάλης με τη θάλασσα, ο 62χρονος αποβιβάστηκε σώος στην παραλία της Βελίκας, του νομού Λαρίσης!
Ο 62χρονος φέρεται να παρασύρθηκε από τον αέρα και τα θαλάσσια ρεύματα. Αν και ταλαιπωρημένος ήταν καλά στην υγεία του.
Στο σημείο βρέθηκαν άνδρες του λιμενικού αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της Αγιάς για εξετάσεις.
Για την αναζήτησή του είχαν κινητοποιηθεί οι αρχές από τις πρώτες πρωινές ώρες της 3ης Σεπτεμβρίου. Μεταξύ αυτών οι Λιμενικές Αρχές Θεσσαλονίκης, Νέων Μουδανιών, Νέας Μηχανιώνας και Σκάλας Κατερίνης και για την περιοχή απέπλευσαν τρία περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος, ένα περιπολικό όχημα του Λιμενικού, ένα σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης (ΕΟΔ) και ένα αλιευτικό σκάφος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Από την Dame Kiri Te Kanawa στον Martin Scorsese και και τη Metropolitan Opera: Η Rolex και η μακρά, σιωπηλή της συμμαχία με τις Τέχνες
- Κέβιν Γουόρς: Αυτός είναι ο εκλεκτός του Τραμπ για επικεφαλής της Fed
- Ξεκίνησε με επιτυχία το επιμορφωτικό πρόγραμμα χρήσης προσομοιωτών για εκπαιδευτικούς Ναυτιλιακών Επαγγελμάτων στο Ίδρυμα Ευγενίδου
- Πολύτιμα μέταλλα: Επιβεβαιώνεται το μοτίβο “fast-up, fast-down” – Βουτιά για χρυσό και ασήμι μετά το ράλι-ρεκόρ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.