ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοβαρότατο ατύχημα σημειώθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όταν ασανσέρ έπεσε στο κενό καθώς κόπηκε το συρματόσχοινο.
Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν.
Τραυματίες είναι δύο διασώστες ιδιωτικού ασθενοφόρου – ένας ασθενής σε φορείο και ένας συνοδός. Υποβάλλονται σε εξετάσεις και σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάστασή τους είναι ελεγχόμενη.
Εν τω μεταξύ, όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, δέχθηκε κλήση για ένα εγκλωβισμένο άτομο σε ανελκυστήρα στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, λίγο αργότερα, ειδοποιήθηκε να μην παρέμβει καθότι το άτομο είχε ήδη απεγκλωβιστεί, ωστόσο στο σημείο έχει μεταβεί ένα όχημα.
Διαβάστε επίσης:
Μπελέρης για Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο: Είναι ο πνευματικός μου πατέρας
Ζαχαράκη για βρεφονηπιακούς σταθμούς: Επιπλέον 20.000 οικογένειες αποκτούν πρόσβαση
Επιδόματα ΟΠΕΚΑ – Πότε θα δοθούν τα αυξημένα ποσά στους δικαιούχους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκότωσαν με καλάσνικοφ τον Γιάννη Λάλα, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ
- Ρύθμιση δανείου και ευθύνη του εγγυητή: Πότε η τράπεζα μπορεί να στραφεί εναντίον του για ολόκληρο το χρέος
- Forbes 2025: Οι σταρ που συνεχίζουν να βγάζουν εκατομμύρια μετά θάνατον
- Nobu Matsuhisa-Ρόμπερτ ντε Νίρο: Από ένα πιάτο μπακαλιάρου στην αυτοκρατορία των 900 εκατ. δολαρίων