ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι «έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας».
Οπως ανακοινώνει η ΕΡΤ «οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν».
Τέλος η ΕΡΤ προειδοποιεί ότι «σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΕΡΤ: Άγριο ξύλο και μηνύσεις μεταξύ αθλητικογράφων
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παραιτήθηκε on air από την ΕΡΤ ο Κώστας Αρβανίτης (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εκλογές στην Κύπρο – Χριστοδουλίδης: Η αποχή δεν είναι επιλογή – Η χώρα πρέπει να προχωρήσει ακόμη πιο μπροστά
- Ένοπλες Δυνάμεις: Νυχτερινή τοποθέτηση πεζογέφυρας στον Κηφισό με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας
- Βρετανία: Ο Στάρμερ βλέπει πρόοδο για συμφωνία τερματισμού πολέμου στο Ιράν
- ΗΠΑ – Ιράν: Πρόοδος με βήμα σημειωτόν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.