ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Διεθνής Επιτροπή του Ερυθρού Σταυρού θα περικόψει τον προϋπολογισμό της την επόμενη χρονιά κατά περίπου 13%, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής της.
«Ανησυχούμε βαθιά και σοβαρά για τον αντίκτυπο που θα έχει η μειωμένη ανθρωπιστική βοήθεια στους ανθρώπους που ζουν εν μέσω συγκρούσεων και βίας», δήλωσε ο Ρόμπερτ Μαρντίνι σε δημοσιογράφους.
Ο προϋπολογισμός του 2024 θα είναι 2,1 δισεκ. ελβετικά φράγκα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν 270 επιπλέον περικοπές θέσεων εργασίας στα κεντρικά γραφεία στη Γενεύη, δήλωσε ο ίδιος.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Σεισμός στο Μαρόκο: Τους 2.500 έφτασαν οι νεκροί – Χιλιάδες και οι τραυματίες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Shein: Προς IPO στο Χονγκ Κονγκ με στόχο αποτίμηση 50 δισ. δολαρίων – Νέες πιέσεις στην Ευρώπη
- Νέα επίθεση του Ιράν: Χτύπησε με βαλλιστικούς πυραύλους αμερικανική βάση στο Κουβέιτ – Παραμένει ανοιχτό το Ορμούζ, επιμένει ο Τραμπ
- Volkswagen: Ο Όλιβερ Μπλουμ απορρίπτει τα λουκέτα σε εργοστάσια και προαναγγέλλει νέα μείωση κόστους
- OpenAI, Meta και SpaceXAI δίνουν μάχη για πιο αποδοτικά και οικονομικά μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.