ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία εφημερίδων
Η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία των εφημερίδων «Δημοκρατία» και «Espresso», στο Παγκράτι, το βράδυ της Πέμπτης.
Ο «Ρουβίκωνας» σε κείμενό του που δημοσιεύτηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, μεταξύ άλλων, αναφέρει:
«Δυο πράγματα να προσέξουν: να μην καταπατούν εργατικά δικαιώματα (που το έχουν ήδη κάνει) και να μην ασχολούνται με τον κόσμο του αγώνα. Δεν θα βγουν κερδισμένοι αν επιμείνουν να κάνουν αυτά τα πράγματα, και θα βρεθούν στη δύσκολη θέση να μας συναντούν συχνά με άσχημους για αυτούς όρους».
Να υπενθυμιστεί πως μια ομάδα περίπου 30 ατόμων ανέβηκαν μέχρι τον 3ο όροφο που είναι τα γραφεία των εφημερίδων, πέταξαν μπογιές, προκάλεσαν σοβαρές φθορές και αμέσως μετά εξαφανίστηκαν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γραφεία Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας: Οι καταγγελίες για το 2025, όλα τα στοιχεία
- Πλειστηριασμοί σε ακίνητο του Καρούζου, διαμέρισμα της Τοξότης του Καλογρίτσα και εξοπλισμό της ΕΝΚΛΩ
- Ο ΕΚΚΟΜΕΔ, οι καναλάρχες και μια κραυγαλέα αναπτυξιακή στρέβλωση – Το κράτος βλέπει κανάλια, η αγορά βλέπει οθόνες: Η μεγάλη αδικία σε βάρος των ενημερωτικών sites
- Αυτό είναι το σχέδιο του Ιβάν Σαββίδη για το ιστορικό Ξενία στη Χαλκιδική – Η αρχιτεκτονική μελέτη για το Παλιούρι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.