ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία εφημερίδων
Η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας» ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία των εφημερίδων «Δημοκρατία» και «Espresso», στο Παγκράτι, το βράδυ της Πέμπτης.
Ο «Ρουβίκωνας» σε κείμενό του που δημοσιεύτηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, μεταξύ άλλων, αναφέρει:
«Δυο πράγματα να προσέξουν: να μην καταπατούν εργατικά δικαιώματα (που το έχουν ήδη κάνει) και να μην ασχολούνται με τον κόσμο του αγώνα. Δεν θα βγουν κερδισμένοι αν επιμείνουν να κάνουν αυτά τα πράγματα, και θα βρεθούν στη δύσκολη θέση να μας συναντούν συχνά με άσχημους για αυτούς όρους».
Να υπενθυμιστεί πως μια ομάδα περίπου 30 ατόμων ανέβηκαν μέχρι τον 3ο όροφο που είναι τα γραφεία των εφημερίδων, πέταξαν μπογιές, προκάλεσαν σοβαρές φθορές και αμέσως μετά εξαφανίστηκαν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η κλειστή σύσκεψη με τους Αμερικανούς, η απάντηση στους Τούρκους, το μυστικό κόκκινο «Αλφα» του Αλέξη και τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις
- Το 2030 αρχίζει σήμερα: Η στρατηγική επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα
- Χρηματιστήριο: Ανησυχία για νέες χρεώσεις στις ΑΧΕΠΕΥ από το νέο σύστημα συναλλαγών Optic του Euronext
- Άδωνις Γεωργιάδης για την αποκάλυψη του Mononews – «Περιμένω στο δικαστήριο τον κ. Ανδρουλάκη»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.