• Κοινωνία

    Επίθεση με βιτριόλι: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας παραπέμπεται σε δίκη η κατηγορούμενη

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    βιτριόλι

    H 34χρονη Ιωάννα και η 36χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με το βιτριόλι


    Ήθελε να σκοτώσει την Ιωάννα και όχι να την τραυματίσει, είναι το συμπέρασμα που κατέληξε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών για τη γυναίκα που «έλουσε» με βιτριόλι την 35χρονη, τον περασμένο Μάιο στην Καλλιθέα.

    Έτσι, ο εισαγγελέας εισηγείται στο δικαστικό συμβούλιο την παραπομπή της σε δίκη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας της 35χρονης.

    Μόλις την περασμένη Δευτέρα η κατηγορούμενη εμφανίστηκε στην ανακρίτρια και, μιλώντας για πρώτη φορά μετά την αποτρόπαια πράξη της, ομολόγησε ότι ήταν εκείνη που έριξε το βιτριόλι για… προσωπικό λόγο που αρνήθηκε να αποκαλύψει.

    Ισχυρίστηκε, ωστόσο, ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την κοπέλα, αλλά μόνο να τις προκαλέσει σωματικές βλάβες, αφού δεν είναι….χημικός και δεν γνώριζε ότι αυτή η μεγάλη ποσότητα παχύρευστου καυστικού υγρού μπορούσε να αποβεί μοιραία για τη ζωή της.

    Όμως, ο εισαγγελέας Γιώργος Νούλης δεν πείστηκε. Στην πρόταση του στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών κατέληξε στο ότι η 36χρονη ήθελε να σκοτώσει την κοπέλα κι αυτό, όπως λέει, προκύπτει από την ποσότητα και την πυκνότητα του υλικού.

    Πλέον αναμένεται το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου.

    Διαβάστε ακόμη:

    Ολόκληρη η απολογία-ομολογία της 36χρονης: «Είχα αρρωστημένη εμμονή με την 35χρονη αλλά ήθελα μόνο να την πονέσω όταν της έριξα βιτριόλι»

    Επίθεση με βιτριόλι: Ομολόγησε η 36χρονη κατηγορούμενη

    Επίθεση με βιτριόλι: Η πρώτη φωτογραφία της 35χρονης Ιωάννας

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ