• Κοινωνία

    Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η 35χρονη που ανακρίνεται – Στη δημοσιότητα το πρόσωπο και τα αρχικά του ονόματός της (pic)

    Βιτριόλι


    Στη δημοσιότητα φέρεται να βρίσκονται πλέον το πρόσωπο και τα αρχικά του ονόματος της 35χρονης γυναίκας που προσήχθη από τις αστυνομικές Αρχές και ανακρίνεται για την υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα.

    Υπενθυμίζεται ότι η 35χρονη φέρεται να διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την Ιωάννα, ενώ η δικηγορική εταιρεία στην οποία δουλεύει συνεργαζόταν με την ασφαλιστική εταιρεία όπου εργάζεται η Ιωάννα.

    Όπως όλα δείχνουν, η 35χρονη, που, σύμφωνα με το policenews, φέρει τα αρχικά Ε.Κ, γνωρίζει την Ιωάννα αρκετά χρόνια, ακόμη και εκτός επαγγελματικού χώρου, μιας και η Ιωάννα κατάγεται από την Αμφιλοχία, ενώ η 35χρονη φερόμενη ως δράστις της επίθεσης, κατάγεται από χωριό που βρίσκεται πολύ κοντά.

    Η 35χρονη προσήχθη το πρωί της Πέμπτης από τις αστυνομικές Αρχές στην περιοχή του Παγκρατίου και καταθέτει, ενώ παράλληλα οι Αρχές διεξάγουν έρευνα στο σπίτι της. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, θεωρείται η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι κατά της Ιωάννας στην περιοχή της Καλλιθέας, την 20η Μαΐου.

    Κατά πληροφορίες, η 35χρονη είχε ερωτική αντιζηλία με την 34χρονη, την οποία κατηγορούσε ότι αποτελούσε εμπόδιο για να προχωρήσει η σχέση της με έναν άνδρα.

    Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή της 35χρονης μια γυναικεία περούκα και μια τηλεκάρτα και εξετάζουν αν με αυτή τηλεφώνησε στην εταιρεία ραδιοταξί, την οποία χρησιμοποίησε η «βιτριολίστρια».

    Η εν λόγω γυναίκα δεν ανήκε στην ομάδα των 5 βασικών υπόπτων, αλλά στην ομάδα των 20 υπόπτων που είχε αρχικά συγκροτήσει η ομάδα των αστυνομικών που χειρίζεται την υπόθεση.

    Στην 35χρονη οδηγήθηκαν από το γεγονός ότι το κινητό της τηλέφωνο φάνηκε να καταγράφεται από κυψέλες εταιρειών κινητής τηλεφωνίας στα σημεία στα οποία έχουν καταλήξει οι αστυνομικοί ότι κινήθηκε η μαυροντυμένη γυναίκα.

    Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μέσα στην ημέρα είναι πιθανόν να προσαχθεί και η δεύτερη γυναίκα για την οποία οι αστυνομικοί κατέληξαν ότι είναι επίσης ύποπτη για την επίθεση.

    Η μαυροντυμένη γυναίκα που χτύπησε το πρωί της 20ης Μαΐου έχει εντυπωσιάσει τους αξιωματικούς για τη μεθοδικότητα με την οποία σχεδίασε και εκτέλεσε την επίθεση.

    Χαρτογράφησε τις κάμερες της περιοχής, ποιες λειτουργούν, προς τα πού στρέφονταν, ποιες ήταν τυφλές. Όλα ήταν πολύ προσεκτικά σχεδιασμένα, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Προμηθεύτηκε, όπως όλα δείχνουν, το βιτριόλι από το Διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας πλαστά στοιχεία και διεύθυνση, ενώ χρησιμοποίησε ταξί που παρήγγειλε μέσω τηλεφωνικού θαλάμου, για να την πάρει μακριά από το σημείο της επίθεσης.

    Φυσικά, γνώριζε ότι το κινητό τηλέφωνο θα μπορούσε να την κάψει. Γι’ αυτό και φρόντισε να το απενεργοποιήσει το διάστημα που θα έστηνε καρτέρι και θα χτυπούσε με το καυστικό υγρό το θύμα της.

    Σημειώνεται ότι, όπως είναι γνωστό, η 35χρονη δεν έχει παραδεχθεί τίποτα έως αυτή τη στιγμή.

    Σύμφωνα με το policenews, η 35χρονη που έχει προσαχθεί και ανακρίνεται απεικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία:



    ΣΧΟΛΙΑ