• Κοινωνία

    Επεισόδια στα Σεπόλια: Γιός και κόρη στη ΓΑΔΑ, ο πατέρας στο νοσοκομείο

    • NewsRoom


    Στον Ευαγγελισμό με συμπτώματα εμφράγματος κατέληξε 55χρονος μετά την σύλληψη του γιου του, κατά την διάρκεια των επεισοδίων το απόγευμα στα Σεπόλια, καθώς ακολούθησε ένταση και επεισόδιο στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού.

    Σύμφωνα με την αστυνομία, ο νεαρός συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ στα Σεπόλια, γιατί πετούσε εναντίον τους πέτρες, ενώ υπάρχουν καταγγελίες ότι η σύλληψη έγινε μέσα στο χώρο της πολυκατοικίας που διαμένει.

    Κατά την σύλληψη δημιουργήθηκε ένταση καθώς γείτονες αντέδρασαν σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον νεαρό, ο οποίος οδηγήθηκε τελικά στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού.

    Ο αξιωματικός υπηρεσίας στο Α.Τ. Κολωνού, επειδή το περιστατικό ξέφευγε από την αρμοδιότητα του, έδωσε εντολή να μεταφερθεί ο συλληφθείς στην Κρατική Ασφάλεια η οποία χειρίζεται τις υποθέσεις προσαχθέντων και συλληφθέντων στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν σήμερα.

    Ενώ ο νεαρός είχε φύγει, στο αστυνομικό τμήμα έφτασε ο πατέρας του μαζί με την 22χρονη αδελφή του και δύο ακόμα άτομα, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την σύλληψη.

    Εκεί όμως, όπως λένε οι αστυνομικοί, δημιούργησαν επεισόδιο, γι’ αυτό τους συνέλαβαν.

    Την ώρα που περνούσαν χειροπέδες στον 55χρονο, ένιωσε αδιαθεσία από την ένταση, γι’ αυτό διακομίστηκε επειγόντως στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ η κόρη του και τα άλλα δύο άτομα μεταφέρθηκαν και αυτοί στη ΓΑΔΑ.

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



    ΣΧΟΛΙΑ