ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επιχείρηση από ομάδες της ΕΜΑΚ στα ορεινά του Ψηλορείτη στο Ρέθυμνο για τον εντοπισμό δύο νέων ατόμων βρίσκεται σε εξέλιξη.
Σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ-ΜΠΕ από το συντονιστικό της Π.Υ Κρήτης και κατοίκων της περιοχής, πρόκειται για επιχείρηση εντοπισμού δύο νέων ηλικίας 18 και 20 ετών, οι οποίοι βρέθηκαν από νωρίς σήμερα στον Ψηλορείτη, για να πραγματοποιήσουν ορειβατική διαδρομή.
Κατάφεραν και έφτασαν σε μεγάλο υψόμετρο προς την κορφή του βουνού, όμως στην επιστροφή τους, η κατάβαση τούς δυσκόλεψε λόγω κυρίως της ολισθηρότητας στο χιονισμένο μονοπάτι, με αποτέλεσμα στο μέσο της διαδρομής προς το σημείο εισόδου τους, στο Λάκκο Μυγερού πάνω από το χωριό Λειβάδια Μυλοποτάμου, να μην μπορούν να συνεχίσουν.
Ενημέρωσαν την πυροσβεστική και άμεσα στο σημείο ανάβασης βρέθηκαν δύο τμήματα της ΕΜΑΚ Ηρακλείου, ένα τμήμα του σταθμού Ανωγείων και ένα τμήμα του Σταθμού Γαράζου Μυλοποτάμου. Μεταξύ των δύο νέων και των διασωστών υπάρχει επικοινωνία και σύμφωνα με πληροφορίες η επιχείρηση εξελίσσεται χωρίς προβλήματα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νίκη Κεραμέως: Στα 1.516 ευρώ ο μέσος μισθός πλήρους απασχόλησης
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Μέσα στον Μάρτιο η τελική εισήγηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση – Μηδενική ανοχή στους διακινητές μεταναστών
- Έβρος: Τραγωδία με δύο νεκρούς μετανάστες – Προσπάθησαν να περάσουν το ποτάμι και τους βρήκαν παγωμένους
- Αραγτσί: Το Ιράν δεν θα εγκαταλείψει τον εμπλουτισμό ακόμα σε περίπτωση πολέμου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.