• Κοινωνία

    «Επαναστατική Αυτοάμυνα»: Στον εισαγγελέα οι δυο συλληφθέντες (video)

    • NewsRoom


    Με αλεξίσφαιρα και τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα μεταφέρθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (09.11.2019) στον εισαγγελέα οι δυο από τους τρεις συλληφθέντες, μετά τη μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής με στόχο την τρομοκρατική οργάνωση Επαναστατική Αυτοάμυνα.

    Μόλις είδε τα τηλεοπτικά συνεργεία ο ένας από τους δυο συλληφθέντες άρχισε να βρίζει και μπαίνοντας στα δικαστήρια, κλώτσησε την πόρτα.

    Σημειώνεται ότι έχει συλληφθεί ένας 41χρονος, ένας 45χρονος που στο σπίτι του στην οδό 17ης Νοέμβρη 57 στο Χολαργό βρέθηκαν όλα τα όπλα που έχουν κατασχεθεί μέχρι στιγμής και μία 39χρονη που φέρεται να σχετίζεται με τον άλλο τρομοκράτη που ακόμα αναζητείται και είναι 46 ετών.

    Δείτε το βίντεο

    Το κουβάρι που οδήγησε στη μεγάλη επιχείρηση από την Αντιτρομοκρατική για την «Επαναστατική Αυτοάμυνα» άρχισε να ξετυλίγεται από ληστεία στον Χολαργό, όπου ο τραυματισμός ενός από τους ληστές και τα λάθη που έκανε η ομάδα, προκάλεσαν τις εξελίξεις.

    Στη διάρκεια της ληστείας, που είχε γίνει στις 21 Οκτωβρίου σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Χολαργό, το όπλο του 46χρονου τρομοκράτη εκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντας τον δεύτερο τρομοκράτη, τον 41χρονο.

    Ο τραυματισμένος πήγε για ιατρική φροντίδα σε νοσοκομείο, χωρίς το νοσηλευτικό προσωπικό να ειδοποιήσει την αστυνομία -άγνωστο γιατί- αλλά η Αντιτρομοκρατική τελικά βρήκε την άκρη του νήματος, από αίμα που είχε μείνει πάνω στον κάλυκα. Από τις εργαστηριακές εξετάσεις προέκυψε πως το DNA ανήκει σε άνθρωπο που κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει την Αντιτρομοκρατική.



    ΣΧΟΛΙΑ