Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων αποφάσισε την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης του αντισηπτικού gel χεριών LAVITA.
Το συγκεκριμένο προϊόν διατίθεται ως βιοκτόνο, χωρίς να έχει την προβλεπόμενη άδεια κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.
Η συγκεκριμένη απόφαση εκδίδεται στο πλαίσιο της προστασίας της Δημόσιας Υγείας, ενώ ο ΕΟΦ σημειώνει ότι η εταιρεία LAVITA CANDIES οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες του προϊόντος και να το αποσύρει από την αγορά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έκλεισαν τα Στενά του Ορμούζ με εντολή του Ιρανικού Ναυτικού – Σενάρια για έκρηξη τιμών σε πετρέλαιο, φυσικό αέριο (pic)
- Άδωνις Γεωργιάδης: «Πλαστά τα έγγραφα για δήθεν offshore» στον Παναμά – Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη
- Πλήγμα από drone στο διεθνές αεροδρόμιο του Κουβέιτ
- Ιράν: Θα βγάλει διάγγελμα ο Αλί Χάμενεϊ σε λίγα λεπτά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.