ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας, Αθηνά Τρανούλη, δέχθηκε το βράδυ της Δευτέρας, επίθεση από αγνώστους με λοστούς και λάμπες αλογόνου, όπως έγραψε ο αδερφός της στα social media. H σχεδιάστρια δέχτηκε την επίθεση την ώρα που περνούσε από το παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού.
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός της, Αναστάσιος Τρανούλης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.
«Αίσχος!!! Ζούμε σε μια χώρα ανομίας! Περνάς έξω από το αεροδρόμιο του Ελληνικού, όπου ξαφνικά σου επιτίθεται μια συμμορία με λοστούς και λάμπες αλογόνου και σε χτυπάει στο κεφάλι! Ευτυχώς η Αθηνά φορούσε κράνος! Είναι κρίμα όπως έχει καταντήσει η χώρα μας… Βιασμοί, ξυλοδαρμοί, δολοφονίες κι εκπρόσωποι μας στη Βουλή ανυπομονούν να γίνουν οι μολότοφ πλημμέλημα! Το χειρότερο είναι ότι ο κόσμος με συμβουλεύει να μην το ανεβάσω “για να μην μας βάλουν στο στόχαστρο οι αναρχικοί”! Αίσχος και πάλι αίσχος!», έγραψε ο Αναστάσιος Τρανούλης δημοσιεύοντας την παρακάτω εικόνα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Άδωνις Γεωργιάδης στο My Story: «Πάσχω από μια ασθένεια ανίατη, από ακράτεια λόγου…»
- Καιρός: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και άνεμοι 9 μποφόρ την Κυριακή – Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 6 Φεβρουαρίου
- Στα αρχεία Έπσταϊν κορυφαία νομική σύμβουλος της Goldman Sachs – Τον αποκαλούσε «θείο Τζέφρι»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.