Κοινωνία

Ελένη Τοπαλούδη: Τι αποκάλυψε η μητέρα της για τη συνάντηση με την οικογένεια του Έλληνα κατηγορουμένου

  • NewsRoom

Η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη με την Μάγδα Φύσσα την πρώτη ημέρα της δίκης για τη δολοφονία της κόρης της


Για τις δύσκολες στιγμές που έζησε στον πρώτο γύρο της δικαστικής διαμάχης για τη δολοφονία του παιδιού της μίλησε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, Κούλα Αρμουτίδου

Εξιτήριο έλαβε η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, μετά την νοσηλεία της στο νοσοκομείο, καθώς, κατά τη διάρκεια της πρώτης πράξης της δικαστικής διαμάχης για την υπόθεση, η κ. Αρμουτίδου αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και διεκομίσθη στο νοσοκομείο.

Μετά την ανάρρωσή της, η μητέρα της φοιτήτριας που δολοφονήθηκε άγρια στην Ρόδο, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για το πώς ένιωσε όταν αντίκρισε, για πρώτη φορά στο δικαστήριο, τους δολοφόνους του παιδιού της.

Η κα Αρμουτίδου τόνισε χαρακτηριστικά πως ένιωσε φρίκη όταν αντίκρισε τους κατηγορουμένους.

«Όταν τους είδα τρελάθηκα. Τρελάθηκαν τα μυαλά μου. Αισθάνθηκα τη φρίκη! Να δεις μπροστά σου τους δολοφόνους του παιδιού σου, είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να ζήσει μια μάνα. Βλέπεις ότι βασανίστηκε από αυτά τα δύο άτομα το παιδί σου. Έζησε όλη τη φρίκη, όλο το βασανισμό, όλη τη μορφή βίας, όλο τον πόνο… Να τσιρίζει, να φωνάζει! Πώς να νιώσω φρίκη, δεν μπορώ να περιγράψω αυτό το συναίσθημα. Θηρίο έγινα. Ήταν πιο δύσκολο απ’ ότι φανταζόμουν», είπε συγκεκριμένα.

Ξεχωριστή αναφορά έκανε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη στην γιαγιά του Έλληνα κατηγορουμένου, η οποία κατοικεί κάτω από το σπίτι μέσα στο οποίο βασανίστηκε η κόρη της. Η κα Αρμουτίδου δήλωσε σίγουρη για το ότι η γιαγιά του κατηγορουμένου άκουγε τι συνέβαινε εκείνο το βράδυ στο πάνω σπίτι, αμφισβητώντας ολοκληρωτικά ότι υπάρχει πιθανότητα να μην άκουγε τις απελπισμένες κραυγές του παιδιού της.

«Λέτε για τη γιαγιά που ήταν από κάτω. Πώς είναι δυνατό να μένει από κάτω και να μην έχει ακούσει τίποτα; Άκουσε και δεν έκανε τίποτα. Ας αναλογιστεί και ας πει την αλήθεια αυτή η γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη αποκάλυψε και την συνάντηση που είχε έξω από τη δικαστική αίθουσα με τον πατέρα και τη γιαγιά του Ροδίτη κατηγορούμενου. «Θυμωμένα τους είπα να χαίρονται το δολοφόνο που έχετε και τον φονιά. Μόνο η γιαγιά είπε ότι είναι αθώος. Είναι αθώος, μου λέει, ο εγγονός της, είναι αθώος. Δεν ομολογούν, κιόλας, δεν παραδέχονται, δεν ντρέπονται. Και οι δύο το έκαναν», συνέχισε, μιλώντας στην κάμερα του Star.

Τέλος, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη μίλησε για την κρυφή επιθυμία που έχει να δει το παιδί της, που δολοφονήθηκε τον Νοέμβριο του 2018 σε όνειρο. «Στον δικό μου τον ύπνο και στα όνειρά μου δεν έχει έρθει ποτέ, γιατί ξέρει ότι πονάω. Ποτέ δεν έχει εμφανιστεί και αυτό είναι παράπονό μου», είπε η μητέρα της 21χρονης. «Κάθε φορά που κλείνω τα μάτια μου λέω: «Ελένη, έλα σήμερα, σε περιμένω να μου πεις πού είσαι, πώς είσαι, τι έγινε», ανέφερε.

Τέλος, η κα Αρμουτίδου επεσήμανε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα παραβρεθεί στην επόμενη δίκη, γιατί της κάνει κακό.


ΣΧΟΛΙΑ