ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεχίζονται οι έλεγχοι στην Αττική για την τήρηση των μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού από τη Γενική Διεύθυνση Αττικής.
Συνολικά, στη βεβαίωση 650 παραβάσεων για μη χρήση μάσκας, 183 για παραβάσεις περιορισμού κίνησης και σε 1 για λειτουργία καταστήματος στο Περιστέρι, προχώρησε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, χθες (Δευτέρα 26 Οκτωβρίου), τρίτη ημέρα των νέων περιοριστικών μέτρων.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε καφέ μπαρ στο Περιστέρι επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ γιατί μέσα στο κατάστημα υπήρχε μεγάλος αριθμός ορθίων θαμώνων, κατά παράβαση των σχετικών διατάξεων.
Όπως επισημαίνει η Αστυνομία, οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για την προστασία της δημόσιας υγείας.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Apple: Παρουσίασε τη νέα σειρά iPhone 17, νέα AirPods, Apple Watches και νέο λειτουργικό iOS
- Γ. Κεφαλογιάννης: Στηρίζουμε την κατοικία, δίνουμε κίνητρα να παραμείνουν και να επιστρέψουν νέοι στα χωριά μας
- Γαλλία: Ο Μελανσόν χλευάζει τον διορισμό του Λεκορνί ως πρωθυπουργού
- Ποδόσφαιρο-Μουντιάλ 2026 (Ευρωπαϊκή ζώνη, 6η αγωνιστική): Η Αρμενία «σόκαρε» την Ιρλανδία
