ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χιόνια πέφτουν αυτήν την στιγμή σε περιοχές της Αθήνας.
Πριν από λίγο, διακόπηκε λόγω της κακοκαιρίας, σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, η κυκλοφορία των οχημάτων από το 5ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Ελευσίνας – Θήβας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα, στην περιοχή της Μάνδρας.
Να σημειωθεί ότι νωρίτερα απαγορεύτηκε η κυκλοφορία και των λεωφορείων στην Αθηνών – Λαμίας, εκτός των φορτηγών, από τις Αφίδνες και μετά προς Λάμια. Επιτρέπεται μόνο η κυκλοφορία των λεωφορείων προς Χαλκίδα.
Μάλιστα, δέκα άτομα εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους λόγω της έντονης χιονόπτωσης, στην επαρχιακή οδό Οινόης – Βοιωτίας, στο ύψος της Στεφάνης Βοιωτίας.
Χάρη στην παρέμβαση της πυροσβεστικής, που επιχείρησε με τέσσερις πυροσβέστες και δυο οχήματα, τα άτομα απεγκλωβίστηκαν με ασφάλεια και μεταφέρονται σε ασφαλές σημείο.
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ νωρίτερα
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνει ότι για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων, λόγω χιονοπτώσεων, ισχύουν προσωρινές απαγορεύσεις κυκλοφορίας όλων των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων, ύστερα από σχετικές Αποφάσεις των υφισταμένων Διευθύνσεων Αστυνομίας, σήμερα (30-12-2019), στα κάτωθι σημεία του οδικού δικτύου:
Φθιώτιδα:
Στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., τμήμα του Οδικού άξονα από 121,250 χ/θ (όρια με Νομό Βοιωτίας) έως 135,700 χ/θ (Διόδια Τραγάνας), όπου υφίσταται η απαγόρευση όλων των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Βοιωτία:
Στον Αυτοκινητόδρομο Π.Α.Θ.Ε., τμήμα του Οδικού άξονα από 93,000 χ/θ (μετωπικά διόδια Θηβών) έως 121,250 χ/θ (κόμβος Μαρτίνου), όπου υφίσταται η απαγόρευση όλων των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Επιπλέον η κίνηση οχημάτων κάτω των 3,5 τόνων, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
Εύβοια:
Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας-Αιδηψού, από 16η χ/θ (Καστέλλα) έως 47η χ/θ (τοποθεσία Δερβένι), ισχύει προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων.
Επιπλέον η κίνηση οχημάτων κάτω των 3,5 τόνων, διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισπανία σε Τραμπ: Έχουμε τους πόρους να περιορίσουμε τις επιπτώσεις από το εμπορικό εμπάργκο των ΗΠΑ
- Αντόνιο Ταγιάνι (ΥΠΕΞ Ιταλίας): Να προσέξει το Ιράν γιατί η Κύπρος δεν έχει εμπλακεί με κανέναν τρόπο στις στρατιωτικές επιχειρήσεις
- Ο Τραμπ υποβαθμίζει την άνοδο των τιμών καυσίμων εν μέσω επίθεσης στο Ιράν
- Θεόδωρος Μητράκος (ΤτΕ): Τα στεγαστικά δάνεια θα μπορούσαν να φτάσουν τα 3 δις. ευρώ το 2026 – Δεν απαιτούνται παρεμβάσεις στα επιτόκια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.