• Κοινωνία

    Απόδραση από τον Κορυδαλλό: Έφυγαν σαν κύριοι οι 2 Αλβανοί

    φυλακές


    Θα μπορούσε να είναι μία πρωταπριλιάτικη απόδραση! Αλλά είναι πρωτοχρονιάτικη. Και άρα αληθινή! Δυο Αλβανοί κρατούμενοι έφυγαν σαν κύριοι από τις καλύτερα φυλλασσόμενες φυλακές της χώρας. Τις φυλακές Κορυδαλλού.

    Πρώτα έκοψαν τα κάγκελα του κελιού τους. Χωρίς κανένας να ακούσει τίποτα!

    Μετά βγήκαν στο πρώτο προαύλιο και πήδηξαν τον πρώτο μαντρότοιχο. Χωρίς κανένας να πάρει χαμπάρι!

    Έπειτα περπάτησαν στο δεύτερο προαύλιο και με σχοινιά και γάντζους ανέβηκαν την τελευταία μάντρα που τους χώριζε από την ελευθερία τους. Δεν τους είδαν ούτε οι σκοποί στα εξωτερικά φυλάκεια! Ή μήπως δεν υπήρχαν σκοποί πρωτοχρονιάτικα, όπως άφησε να εννοηθεί ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΛΦΑ.

    Τόσο απλά! Κάτω από τη μύτη σωφρονιστικών υπαλλήλων και με τις κάμερες των φυλακών να φέρονται να καταγράφουν μια απόδραση που εκθέτει όσο καμιά άλλη τους αρμοδίους.

    Μέχρι τώρα το υπουργείο Δικαιοσύνης τηρεί “εκκωφαντική” σιωπή. Καμία πληροφορία, κανένα στοιχείο, καμία απάντηση. Προφανώς το σοκ είναι μεγαλύτερο από την ανάγκη ενημέρωσης της κοινής γνώμης!

    Οι πληροφορίες λοιπόν που προέρχονται από άλλες πηγές αναφέρουν ότι οι 2 κρατούμενοι για κλοπές και ληστείες βρίσκονταν στο κελί της Δ’ πτέρυγας του Κορυδαλλού στη χθεσινοβραδινή καταμέτρηση.

    Στην πρωινή καταμέτρηση ωστόσο ήταν άφαντοι. Πηγές λένε ότι οι υπεύθυνοι των φυλακών διαπίστωσαν από τις… κάμερες την απόδραση των κρατουμένων. Και αυτή φέρεται να έγινε πολλές ώρες πριν. Από χθες το βράδυ.

    Η αστυνομία ψάχνει τώρα τους δραπέτες και το υπουργείο Δικαιοσύνης τα αίτια και τους φέροντες ευθύνη για την απόδραση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αδ. Γεωργιάδης: Ο Πολάκης γνώριζε τον προστατευόμενο μάρτυρα-Θα πάει φυλακή αναγκαστικά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα σοκαριστικά στοιχεία για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θρίλερ με την απαγωγή του επιχειρηματία Νίκου Μαυρίκου: Άφαντοι οι απαγωγείς-Τι φοβούνται οι Αρχές



    ΣΧΟΛΙΑ