ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ακυρώνεται η μαθητική παρέλαση της 27ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη λόγω του εθνικού πένθους που έχει κηρυχθεί για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.
Δεν θα πραγματοποιηθεί η μαθητική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου λόγω του εθνικού πένθους που έχει κηρυχθεί στη χώρα για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, σε συνέχεια της απόφασης του πρωθυπουργού να κηρυχθεί την Τετάρτη εθνικό πένθος για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά, το υπουργείο Εσωτερικών προχωρά στην ακύρωση της μαθητικής παρέλασης στον δήμο Θεσσαλονίκης, καθώς συμπίπτει την ίδια ημέρα.
Σημειώνεται ότι οι μαθητικές παρελάσεις στους υπόλοιπους δήμους της Θεσσαλονίκης, όπως και της χώρας, που πραγματοποιούνται ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, θα διεξαχθούν κανονικά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Yalco: Αυξάνει το ποσοστό στην Yalco Trading μετά από ΑΜΚ και την παραίτηση της Tethys
- Wall Street: Ανοδική αντίδραση στα futures μετά το σήμα Fed για αύξηση των επιτοκίων
- Δημήτρης Λιγνάδης: Στις 2 Ιουλίου συνεχίζεται η δίκη του
- Leonardo Hotels & Resorts Mediterranean: Εγκαινιάζει το NALU Latchi by Leonardo Limited Edition
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.