ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δεύτερη έκρηξη σε δύο ημέρες
Έκρηξη σημειώθηκε, τα ξημερώματα της Τρίτης, σε μηχάνημα ΑΤΜ στη Λεωφόρο Σαρωνίδος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκρηξη σημειώθηκε από αγνώστους γύρω στις 04:35 και προκάλεσε σημαντικές υλικές ζημιές στην πρόσοψη της τράπεζας, στη Λεωφόρο Σαρωνίδος 23.
Οι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν τα χρήματα από το μηχάνημα και να διαφύγουν, πριν φτάσει στο σημείο η αστυνομία.
Το ποσό ωστόσο που άρπαξαν, παραμένει άγνωστο μέχρι στιγμής.
Πρόκειται για τη δεύτερη έκρηξη σε μηχάνημα ΑΤΜ, καθώς άλλη μία έγινε χθες τα ξημερώματα, σε μηχάνημα στον Αγιο Δημήτριο, όπου εκεί οι ληστές δεν κατάφεραν να πάρουν τα χρήματα, καθώς την ώρα της ενέργειάς τους, εμφανίστηκε περιπολικό και τράπηκαν σε φυγή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισπανία: Πειθαρχική δίωξη κατά του δικαστή που ηγείται της έρευνας κατά της συζύγου του Σάντσεθ
- Ράλι στο γάλλιο: Στα 2.925 δολάρια το κιλό εν μέσω δασμών και περιορισμών στις εξαγωγές
- Κρι Στάρμερ: Απο την σαρωτική νίκη στην βίαιη παραίτηση – Έως τον Σεπτέμβριο η ανάδειξη νέου πρωθυπουργού
- Έως και 645.000 ευρώ ένα διαφημιστικό μήνυμα 30 δευτερολέπτων στα hydration breaks του Μουντιάλ 2026!
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.