• Κοινωνία

    Έκκληση από τους φοιτητές της Κρήτης – Τι χρειάζονται

    • NewsRoom


    Φοιτητές από το Πανεπιστήμιο της Κρήτης, το οποίο σήμερα τυλίχθηκε στις φλόγες, εκπέμπουν «sos» ζητώντας είδη πρώτη ανάγκης.

    Με απόφαση που έλαβε το Συντονιστικό του Όργανο, όσοι φοιτητές έμεναν σε εστίες που κάηκαν θα φιλοξενηθούν προσωρινά  μείνουν στο κλειστό Γυμναστήριο των Βουτών, όπου τους παρέχεται βοήθεια, ενώ δίπλα τους βρίσκονται και ψυχολόγοι. Ορισμένοι εξ αυτών δεν κατάφεραν να πάρουν μαζί τους τα προσωπικά τους αντικείμενα.

    Για τον λόγο αυτό, το Φοιτητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κρήτης απευθύνει έκκληση σε όσους πολίτες δύνανται να προσφέρουν στους φοιτητές που έχουν ανάγκη σεντόνια, κουβέρτες, μαξιλάρια, ρούχα ανδρικά και γυναικεία, παπούτσια, οδοντόκρεμες , οδοντόβουρτσες, πετσέτες.

    Η ανακοίνωση του Κέντρου έχει ως εξής:

    «ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ! λόγω της φωτιάς στα κτήρια της Κνωσού υπάρχει μεγάλη και άμεση ανάγκη για τα παρακάτω είδη, σεντόνια, κουβέρτες, μαξιλάρια, ρούχα ανδρικά και γυναικεία, παπούτσια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, πετσέτες. Μπορείτε να τα φέρετε στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο στις Βούτες. Εκεί θα φιλοξενηθούν προσωρινά τα παιδιά από τις φοιτητικές εστίες».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο «Ρουβίκωνας» ανέλαβε την ευθύνη για την παρέμβαση σε εκκλησία την ώρα της λειτουργίας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ανακοίνωση της οικογένειας του Κ. Γριβέα – Την Τρίτη η κηδεία τους ιστορικού στελέχους της ΝΔ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Καλά στην υγεία τους οι φοιτητές που διαμένουν στις εστίες του Πανεπιστημίου Κρήτης



    ΣΧΟΛΙΑ