• Κοινωνία

    Έγκλειστος ο Φίλιππος Λιακουνάκος – Tην Τετάρτη εκ νέου ενώπιον του Δικαστηρίου του Λας Βέγκας

    • Δημήτρης Τσάκας - ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
    Φίλιππος Λιακουνάκος στο δικαστήριο μαζί με τον συνήγορό του

    Φίλιππος Λιακουνάκος Πηγή φωτογραφίας: K.M. Cannon/Las Vegas Review-Journal @KMCannonPhoto


    Ο 23χρονος Φίλιππος Λιακουνάκος μέχρι και ετούτη την ώρα δεν κατάφερε να εξασφαλίσει και να καταβάλει την εγγύηση των $100.000 που του επέβαλε την Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 η Δικαστής Suzan Baucum και παραμένει έγκλειστος στο κρατητήριο «Clark County Detention Center».

    Η εκπρόσωπος του «Clark County Detention Center» απαντώντας σε ερώτηση των «Αναμνήσεων» επεσήμανε ότι η δικαστής Suzan Baucum λαμβάνοντας υπόψη τις θέσεις του Εισαγγελέα και του συνηγόρου, κ. Joshua L. Tomsheck επέβαλε στον Φίλιππο Λιακουνάκο ( Liakounakos Fillippos Crhysostomos {The case number is 22CR008070}) εγγύηση ύψους $100.000 υπό υψηλού επιπέδου ηλεκτρονικής επιτήρησης, είτε $250.000 άνευ επιτήρησης με την προϋπόθεση ακροάσεως πριν την απελευθέρωσή του (Defendant to post $100,000 bail with High Level Electronic Monitoring OR post $250,000 bail with NO High Level Electronic Monitoring. Either or defendant is to have a Source Hearing prior to release).

    Η ακρόαση της 30ής Μαρτίου 2022 είχε προκαταρκτικό χαρακτήρα και η δικαστή διέταξε την προσαγωγή του κατηγορούμενου στην ίδια αίθουσα.

    Οι «Αναμνήσεις» επικοινώνησαν με τον συνήγορο του ομογενή, κ. Joshua L. Tomsheck, αλλά μέχρι και ετούτη την ώρα δεν απάντησε στο αίτημα που υποβάλλαμε στην γραμματέα του.

    Το κατηγορητήριο, το οποίο του απαγγέλθηκε την προηγούμενη εβδομάδα είναι βαρύ και δεν αποκλείεται στην επικείμενη ακρόαση να προστεθούν και άλλα στοιχεία τα οποία σε ευθέτω χρόνο θα αξιολογηθούν από την επιτροπή των Ενόρκων (Grand Jury) η οποία θα επισημοποιήσει το κατηγορητήριο και θα παραπέμψει σε δίκη τον ομογενή.

    Ο Φίλιππος Λιακουνάκος (Liakounakos Fillippos Crhysostomos), όπως έγραψαν οι «Αναμνήσεις» συνελήφθη την Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022 από την Αστυνομία του Λας Βέγκας, η οποία εκτέλεσε το ένταλμα σύλληψής του για απάτη άνω των $100.000, το οποίο εκδόθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2022 και το οποίο προϋπόθετε εγγύηση της τάξεως των $25.000.

    Το γεγονός ότι η δικαστής επέβαλε 4πλάσια έως και 10πλάσια εγγύηση έρχεται να υπενθυμίσει ότι τα αδικήματα για τα οποία συνελήφθη είναι πολύ πιο σοβαρά, απ΄ ό,τι αρχικά υπολόγιζαν οι αρχές.

    Κείμενο: Δημήτρης Τσάκαςwww.anamniseis.net

    Διαβάστε επίσης:

    Φίλιππος Λιακουνάκος: Τι αναφέρει το ένταλμα σύλληψης – Πώς έφτασαν στα ίχνη του

    Φίλιππος Λιακουνάκος: Πώς διάλεξε το θύμα του και κατέστρωσε την απάτη των 500.000 δολαρίων σε bitcoin (φωτογραφίες από το δικαστήριο)

    Συνελήφθη στο Λας Βέγκας ο Φίλιππος Λιακουνάκος – Εμπλέκεται σε απάτη με bitcoin



    ΣΧΟΛΙΑ