• Κοινωνία

    Έγκλημα στην Κρήτη: Σκότωσε τη γυναίκα του μπροστά στο παιδί τους και μετά πήγε στα μπουζούκια

    • NewsRoom


    Συγκλονισμένη είναι η περιοχή της Αλικαρνασσού, στο Ηράκλειο της Κρήτης, από την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ένας 54χρονος άνδρας πυροβόλησε εξ επαφής και σκότωσε την 33χρονη σύζυγό του.

    Πριν τον έντονο καβγά, το ζευγάρι είχε βγει για να διασκεδάσει. Επιστρέφοντας σπίτι τους, η ένταση ξέφυγαν επικίνδυνα, με τον άνδρα να αρπάζει την καραμπίνα του και να πυροβολεί δύο φορές προς την άτυχη γυναίκα, τραυματίζοντάς την στη κοιλιά και στον θώρακα. Η 33χρονη Α.Α.  έπεσε αμέσως νεκρή. Μάλιστα, «παρών» στο περιστατικό, ήταν το 4χρονο παιδί τους, το οποίο αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

    Οι γείτονες δεν άκουσαν τους πυροβολισμούς. Ο συζυγοκτόνος πήρε το 4χρονο παιδί τους και το πήγε στο σπίτι ενός ξαδέλφου του. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως έφυγε μόνος από εκεί και πήγε στα μπουζούκια! Αργότερα, κάλεσε ο ίδιος την Αστυνομία και δήλωσε πως σκότωσε τη σύζυγό του.

    Ο δράστης και σύζυγος της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε και συνελήφθη από την αστυνομία και φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του στις ενώ κατασχέθηκε η κυνηγετική καραμπίνα με την οποία τη σκότωσε.

    Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της γειτονιάς, ο 54χρονος ζήλευε παθολογικά την 33χρονη. Αν και συνήθιζε να λέει ότι «έχει δίπλα του ένα μανεκέν», η ζήλια του θόλωνε συχνά το μυαλό, με τους καβγάδες του ζευγαριού να βγαίνουν πολλές φορές εκτός ορίων. Μάλιστα, αρκετές φορές οι γείτονες είχαν αναγκαστεί να μπουν στη μέση για να αποτρέψουν τα χειρότερα.

    Πριν από δύο χρόνια, η 33χρονη είχε φύγει και είχε πάει στους γονείς της στην Πάτρα, μετά όμως επέστρεψε. Μάλιστα, κάτοικοι αναφέρουν ότι είχε απευθυνθεί κάποια στιγμή και στην Αστυνομία.

    Στο σημείο μετέβη το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Ηρακλείου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 54χρονος μετά το έγκλημα φέρεται να έφυγε από το σπίτι και αργότερα να παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές Ηρακλείου, ομολογώντας το έγκλημά του.



    ΣΧΟΛΙΑ