• Κοινωνία

    Έγκλημα στην Κέρκυρα: Κακοποίησε σεξουαλικά την κόρη του ο 52χρονος πριν την σκοτώσει;

    • NewsRoom

    Το θύμα, η 29χρονη Αντζελίνα


    Σοκ προκάλεσε η στυγερή δολοφονία της 29χρονης Αντζελίνας Πέτρου από τον 52χρονο πατέρα της στην Κέρκυρα. Σχεδόν ένα μήνα μετά, αναμένονται τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA προκειμένου να διαπιστωθεί αν η άτυχη 29χρονη είχε πέσει θύμα σεξουαλικής επίθεσης ή βιασμού, λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο στα χέρια του ίδιου της του πατέρα ανήμερα την Πρωτοχρονιά.

    Μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1, ο συνήγορος του 52χρονου παιδοκτόνου, Βασίλης Νουλέζας δήλωσε πως είναι έτοιμος να παραιτηθεί σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι κακοποίησε την κόρη του.

    «Να δούμε αν υπάρχει αδίκημα σεξουαλικής κακοποίησης, το οποίο αρνείται κατηγορηματικά ο εντολέας μου. Εάν διαπιστωθεί κάτι σχετικό, είμαι υποχρεωμένος, αναγκασμένος, να παραιτηθώ από την υπεράσπισή του», δήλωσε ο ίδιος.

    Όπως είπε ακόμη ο συνήγορος του παιδοκτόνου, ο εντολέας του υποστηρίζει ότι δεν είχε προμελετήσει το έγκλημα για το οποίο κατηγορείται και δεν το διέπραξε εσκεμμένα. Ανέφερε ακόμη ότι είναι σε δεινή ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι διέπραξε αυτές τις πράξεις.

    «Θόλωσε το μυαλό μου. Έχασα για ένα – δύο λεπτά την πνευματική μου διαύγεια. Σταμάτησε η σκέψη μου! Σκοτείνιασε το μυαλό μου. Δεν συγχωρώ τον εαυτό μου! Θα αφοσιωθώ στο Θεό», υποστήριξε ο πατέρας της 29χρονης μέσα από τη φυλακή.

    «Μου αξίζει η χειρότερη και η πιο αυστηρή ποινή. Δεν ψάχνω ελαφρυντικά. Πονάω για την κόρη μου. Ας με συγχωρέσει ο Θεός», ανέφερε ακόμη ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκτακτο: Χάθηκε από τα ραντάρ αεροσκάφος με ποδοσφαιριστή της Πρέμιερ Λιγκ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στη Θεσσαλονίκη: 17χρονη διώκεται για τον θάνατο του νεογέννητου παιδιού της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκ στην Αργολίδα: Βρέθηκε 17χρονος κρεμασμένος σε μαντρί



    ΣΧΟΛΙΑ