• Κοινωνία

    Έγκλημα στη Ρόδο: Βίντεο με τις τελευταίες κινήσεις της φοιτήτριας εξετάζουν οι Αρχές

    • NewsRoom
    ροδος_νεκρη_φοιτητρια


    Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι έρευνες των διωκτικών αρχών για το έγκλημα της Ρόδου που συγκλονίζει ολόκληρη τη χώρα, σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας Ροδιακή. Κλειδί για τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών αποτελεί το οπτικό υλικό που έχουν συγκεντρώσει οι λιμενικές αρχές από δύο τουλάχιστον σημεία, από το δρόμολόγιο θανάτου που ακολούθησε ο δράστης με τη φοιτήτρια.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η εξέλιξη που ανοίγει το δρόμο για συλλήψεις είναι ένα βίντεο που έφθασε στα χέρια των αρχών χθες το βράδυ και το οποίο δείχνει καθαρά μέσα σε αυτοκίνητο τη φοιτήτρια και ένα ακόμη άτομο που πιθανολογείται πως είναι ο δράστης.

    Επίσης αναφέρεται ότι στο έγκλημα σε βάρος της φοιτήτριας, εμπλέκονται δύο τουλάχιστον άτομα. Στα χέρια των αρχών αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει ήδη λίστα με τις εξερχόμενες και εισερχόμενες κλήσεις του κινητού της φοιτήτριας τον τελευταίο μήνα, γεγονός που θεωρείται καθοριστικό για τον εντοπισμό του δράστη.

    Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει δικηγόρος της οικογένειας της 21χρονης φοιτήτριας

    Το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια, ανέλαβε τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας της 21χρονης φοιτήτριας, που βρέθηκε δολοφονημένη σε βράχια στη Ρόδο.

    Ο ίδιος, μάλιστα, πριν από λίγη ώρα, βγήκε ζωντανά στον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής, «Μαζί σου» και την Τατιάνα Στεφανίδου, όπου και επιβεβαίωσε την είδηση αυτή.

    «Θα ασκήσω το λειτούργημά μου, σε συνεργασία με το Λιμεναρχείο της Ρόδου και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις», δήλωσε ο δικηγόρος.

    Ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας, που βρίσκεται απο χθες στο νησί της Ρόδου, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ, “Μαζί σου”, για όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες μέρες, μη μπορώντας να κρύψει τη θλίψη του.

    «Δεν μπορούμε παρά να κρατήσουμε τις αναμνήσεις από το κοριτσάκι μας. Τα αποτσίγαρά της, ένα μισοφαγωμένο μήλο, λίγες τρίχες στο μαξιλάρι. Η ψυχή φεύγει, μετά το σώμα, μένουν οι αναμνήσεις…» είπε και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

    Μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας: Γκρεμίστηκαν τα πάντα, ούτε μισή ζωή δεν έχω

    Δηλώσεις για την 21χρονη Ελένη Τοπαλίδου πραγματοποίησε και η μητέρα της, η οποία αδυνατεί να πιστέψει τι έχει συμβεί στο άτυχο κοριτσάκι της.

    «Πού να πάει το μυαλό μου; Δεν πάει πουθενά…. Στο Διδυμότειχο έχουμε μία πολύ καλή φήμη ως οικογένεια και εγώ και ο πατέρας της. Είμαστε εκπαιδευτικοί, ο πατέρας της είναι αντιδήμαρχος, δεν έχουμε έχθρες, είμαστε άτομα με αξιοπρέπεια, έχουμε φιλότιμο, ανιδιοτέλεια και αξίες ηθικές».

    Όσο για το αν η άτυχη 21χρονη Ελένη διατηρούσε κάποιον ερωτικό δεσμό, η μητέρα της απάντησε:

    «Είχε πολλές φιλές κατά διαστήματα για σχέση δεν μου είχε πει κάτι. Αν υπήρχε θα μου το έλεγε. Δεν ήμουν η μάνα που θα την μάλωνε αν είχε κάποια σχέση, ίσα – ισα την παρότρυνα να έχει μία σχέση γιατί αυτό είναι το φυσιολογικό, καθώς η ζωή αγαπιέται με τα συναισθήματα».

    Σε ερώτηση δημοσιογράφου αν η ίδια είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά για την κόρη της το τελευταίο διάστημα, απαντά:

    «Την είχαμε μάθει να εξωτερικεύει τα πάντα. Ίσα – ίσα φαινόταν πολύ καλά, πήγαινε για ψώνια, βόλτες, μου έστελνε μηνύματα στο messenger».

    «Γκρεμιστήκαν τα πάντα, ούτε μισή ζωή δεν έχω, είμαι πεθαμένη, έχω θυμό. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σας έκανε το παιδί μου; Τι μένος ήταν αυτό, γιατί τι σας έκανε και την πετάξατε ζωντανή στη θάλασσα; Είχε όνειρα το παιδί μου. Ήθελε να κάνει τη ζωή της καλύτερη και έκανα πράγματα γι αυτό, τα είχε όλα προγραμματισμένα», καταλήγει με θυμό η μητέρα της άτυχης 21χρονης.



    ΣΧΟΛΙΑ