• Κοινωνία

    Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Βαφτίστηκε στην Αλόννησο η μικρή Λυδία

    • NewsRoom
    Γλυκά Νερά - Κάρολαιν Κράουτς - Λυδία

    Η Καρολάιν Κράουτς με την κόρη της, Λυδίας


    Στην Αλόννησο έγινε η βάφτιση της μικρής Λυδίας, της κόρης της Καρολάιν Κράουτς, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά.

    Το ιερό μυστήριο έλαβε χώρα την Κυριακή, στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου, στην παλιά πόλη της Αλοννήσου, όπου είχε βαφτιστεί και η μητέρα της, Καρολάιν. Η τελετή έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, καθώς το «παρών» έδωσαν περίπου 30 προσκεκλημένοι.

    Νονοί της Λυδίας έγιναν τρεις καλοί φίλοι και συμμαθητές της Καρολάιν, ο Σωτήρης, η Φαίδρα και η Ναυσικά, οι οποίοι ζουν μόνιμα στο νησί.

    Στην ίδια εκκλησία πριν 20 χρόνια είχε βαφτιστεί η ίδια η Καρολάιν. Μάλιστα, ενώ αρχικά είχε εννοηθεί ότι η βάφτιση θα γίνει σε διαφορετικό Ναό, τελικά δυο ώρες πριν η μητέρα της Καρολάιν ενημέρωσε τους λιγοστούς καλεσμένους ότι η βάφτιση θα μεταφερθεί. Έτσι κι έγινε η βάφτιση τελικά πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου, μόλις 200 μέτρα από το Κοιμητήριο όπου αναπαύεται η Κάρολάιν, όπως αναφέρουν πληροφορίες της εκπομπής Super Κατερίνα στον ALPHA.

    Η μπομπονιέρα από τη βάφτιση της μικρής Λυδίας ήταν λιτή και όμορφη. Ένα λευκό πουγκί στολισμένο με πολύχρωμες κορδέλες και ένα βότσαλο που γράφει πάνω το όνομά της.

    Αμέσως μετά την τελετή, ακολούθησε γεύμα σε ταβερνάκι της Χώρας της Αλοννήσου.

    Υπενθυμίζεται ότι οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας ήθελαν να βαφτίσουν τη μικρή σε Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, ενώ επέλεξαν για πνευματικούς γονείς της, ανθρώπους που αγαπούσαν την κόρη τους και είναι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού.

    Δείτε το βίντεο από την Super Κατερίνα:

    Διαβάστε επίσης:

    Πατέρας Καρολάιν Κράουτς: Σε ορθόδοξη εκκλησία η βάφτιση της μικρής Λυδίας

    Δολοφονία Καρολάιν: Τελείωσε η ανάκριση – Δεν εντοπίστηκε συνεργός

    Γλυκά Νερά: Σοκ προκαλεί το ηχητικό ντοκουμέντο από το τηλεφώνημα του Αναγνωστόπουλου στην ΕΛΑΣ



    ΣΧΟΛΙΑ