• Κοινωνία

    Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Διακόπηκε για τις 28 Μαρτίου η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

    Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

    Μπάμπης Αναγνωστόπουλος


    Με νέα δικηγόρο και αίτημα αναβολής εμφανίστηκε σήμερα στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

    Ο πιλότος που σόκαρε το πανελλήνιο με τη δολοφονία της συζύγου του Καρολάιν και της σκυλίτσας τους για να στήσει το σκηνικό της υποτιθέμενης ληστείας μετά φόνου.

    Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημά του και διέκοψε την επόμενη συνεδρίαση του για τις 28 Μαρτίου, δίνοντας χρόνο στη νέα συνήγορος του να μελετήσει τη δικογραφία.

    Η Κατερίνα Μαυροειδή ζήτησε αναβολή καθώς, όπως είπε, διορίσθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, στις 9 Φεβρουαρίου και ακόμα δεν έχει παραλάβει το ψηφιακό υλικό της δικογραφίας.

    «Κακή πρακτική η αναβολή πρωτοεισακτων υποθέσεων», ανέφερε ο εισαγγελέας ζητώντας την απόρριψη του αιτήματος με το σκεπτικό ότι «δεν δικαιούται αναβολής, μπορεί κάλλιστα να της δοθεί χρόνος να προετοιμαστεί. Προβλέπεται από το νόμο δυνατότητα διακοπής ακόμη και 30 ημερών».

    Παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας δήλωσε η μητέρα της Καρολάιν Κράουτς, Σουζάνα Λυραράκη. Αντίθετα, δεν δηλώθηκε παράσταση για την σκυλίτσα Ρόξυ, για την οποία είχε παρασταθεί στην πρώτη δίκη Φιλοζωική Οργάνωση.

    Πρωτόδικα ο πιλότος καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για τη συζυγοκτονία και επιπλέον 11 χρόνια για τη θανάτωση της σκυλίτσας.

    Διαβάστε επίσης:

    Στα χέρια της ΕΛΑΣ δύο άτομα που διακινούσαν ναρκωτικά στα νότια προάστια

    Καιρός: Άνοιξη μέχρι και την Παρασκευή



    ΣΧΟΛΙΑ